Curs Auditor Intern IATF 16949 Sistemul de Management al Calitatii in Industria Auto

DENUMIRE CURSCURS AUDITOR INTERN IATF 16949
STANDARD & EDITIEIATF 16949 Sistemul de Management al Calitatii in Industria Auto,
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS4 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern IATF 16949 Sistemul de Management al Calitatii in Industria Auto.

Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de absolvire „Auditor Intern IATF 16949 Sistemul de Management al Calitatii in Industria Auto”.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern IATF 16949

IATF 16949 este recunoscut de industria auto din intreaga lume. Cu un sistem de calitate cuprinzator, certificat IATF 16949, furnizorii pot indeplini asteptarile de baza ale producatorilor din industria auto cu scopul de a asigura satisfactia clientilor, pana la consumatorul final.

Standardul IATF 16949 specifica cerintele sistemului de management al calitatii pentru proiectarea, dezvoltarea, productia, instalarea si intretinerea produselor in industria auto. Se aplica la toate sediile unde producatorii sau furnizorii lor din industria auto fabrica produse  sau ofera servicii in acest domeniu.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
Acest curs se adreseaza persoanelor desemnate ca responsabili pentru sistemul de management al calitatii din cadrul organizatiei din care fac parte, auditorilor care doresc sa-si imbunatateasca performanta, organizatiilor care aplica un Sistem de Management al Calitatii in baza specificatiei IATF 16949 si doresc certificarea acestui sistem conform schemei de certificare IATF, altor persoane interesate de acest domeniu.

OBIECTIVE
La sfarsitul cursului veti fi capabil sa:
• planificati, conduceti si sa raportati un audit intern al sistemului de management al calitatii in industria auto conform cerintelor din IATF 16949
• elaborati un program de audit eficace si sa selectati metodele de audit adecvate
• utilizati tehnici cum ar fi listele de verificare si diagramele de flux si alte elemente ajutatoare eficace
• efectuati audituri la locul de munca care sa contribuie la imbunatatirea continua.

CONTINUT
Concepte privind sistemul de management al calitatii pentru industria auto:
– cerintele specificatiei tehnice IATF 16949
– modelul abordarii procesuale a unui sistem de management
– auditul in baza abordarii procesuale promovate de IATF
– reguli de certificare pentru domeniul auto pentru IATF 16949

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: