Curs Auditor Intern ISO 15189 – Laboratoare medicale. Cerinte pentru calitate si competenta.

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 15189
STANDARD & EDITIEISO 15189 Laboratoare medicale. Cerinte pentru calitate si competenta.
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul ISO.
DURATA CURS3 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern ISO 15189 Laboratoare medicale. Cerinte pentru calitate si competenta.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de „Auditor intern ISO 15189 Laboratoare medicale. Cerinte pentru calitate si competenta”.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul ISO.

Detalii Curs Auditor Intern ISO 15189

CONTINUT

 • Vocabularul calitatii: terminologie specifica ISO 15189, explicatiile termenilor utilizati in domeniul dispozitivelor medicale (exemple)
 • Stabilirea documentelor, elaborarea procedurilor si instructiunilor de lucru
 • Analiza contractelor. Analize efectuate de laboratoare subcontractante
 • Servicii externe si aprovizionare. Servicii de consiliere. Rezolvarea reclamatiilor. Rezolvarea si controlul neconformitatilor. Actiuni corective si preventive. Raportarea rezultatelor
 • Inregistrari tehnice si ale calitatii. Audit intern. Analiza de management. Personal. Echipament de laborator. Trasabilitatea masurarilor. Incertitudine de masurare. Asigurarea calitatii procedurilor analitice.
 • Tehnici de audit: prezentare, mod de aplicare (etapele auditului, sedinta de deschidere, desfasurarea propriu-zisa a auditului, sedinta de inchidere, auditul de urmarire, inchiderea auditului – raportul de audit)
 • Tehnici de inregistrari ale dovezilor de audit, formulari ale constatarilor de audit, pregatirea concluziilor auditului
 • Scenarii de audit: cazuri reale, prezentate interactiv; identificarea neconformitatilor; stabilirea corectiilor, actiunilor corective si preventive; evaluarea efectului economic al neconformitatilor (costurile non-calitatii si implicatiile practice ale acestora)

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

 • Persoanelor din conducerea laboratoarelor de analize medicale
 • Responsabililor cu calitatea in laboratoarele medicale
 • Managerilor calitatii din laboratoarele medicale de orice tip
 • Specialistilor in domeniul calitatii din laboratoarele medicale
 • Responsabililor cu analizele medicale
 • Oricarei persoane implicate in documentarea, implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii laboratorului de analize medicale.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

 • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
 • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
 • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO