Curs Auditor Intern ISO 22000 (HACCP) Brasov – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 22000 (HACCP) Brasov
STANDARD & EDITIEISO 22000:2018 – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare
TIP CURS

Curs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS3 zile.

TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern ISO 22000 (HACCP) Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare.

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.
Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor Intern al Sistemului de Management al Sigurantei Alimentare, in conformitate cu standardul ISO 22000.

RECUNOASTEREDiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii curs auditor intern ISO 22000 (HACCP) Brasov

SCOPUL CURSULUI
Scopul acestui curs este sa le ofere participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor interne privind sistemul de management al sigurantei alimentare si sa contribuie la imbunatatirea continua a sistemului de management.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• Reprezentantii managementului pentru siguranta/calitate; Directori calitate
• Directori generali; sefi de compartimente / departamente
• Persoanele desemnate cu auditul in organizatie

OBIECTIVE
• Sa descrie responsabilitatile unui auditor intern si sa descrie rolul unui audit intern pentru mentinerea si imbunatatirea sistemelor de management
• Descrieti scopul si structura ISO 22000, facand referire la procesele din lantul alimentar si la modelul unui sistem de siguranta alimentara pe baza unei analize a riscurilor
• Planifica, deruleaza si prezinta un audit intern din perspectiva sistemului de management al sigurantei alimentare conform ISO 19011

CONTINUT
• Prezentarea familiei de standarde ISO 22000, elemente cheie.
• Cerintele standardului ISO 22000.
• Prezentarea cerintelor standardului ISO 19011 de auditare.
• Efectuarea practica a unui audit.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: