Curs Auditor Intern ISO 9001 ( Sistemul de Management al Calitatii )

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 9001
STANDARD & EDITIEISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii
TIP CURSCurs Auditor Intern ISO 9001 recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.

DURATA CURS3 zile.
TIP DIPLOMA Diploma de Auditor Intern ISO 9001:2015 / Auditor Intern Sistemul de Management al Calitatii.
RECUNOASTERE DIPLOMA
Diploma „Auditor Intern ISO 9001” recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern ISO 9001:2015

Cursul Auditor Intern ISO 9001 isi propune sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul calitatii.

CUI I SE ADRESEAZA ACEST CURS

Acest curs de Auditor Intern ISO 9001 este ideal daca sunteti responsabil de sistemul de management al organizatiei din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne.

OBIECTIVE

La finalul cursului „Auditor Intern ISO 9001” veti fi capabil sa:
• planificati, conduceti si sa coordonati un audit intern al SMC conform cerintelor din standardele ISO 9001:2015 si ISO 19011;
• aplicati abilitatile practice necesare pentru a efectua audituri interne eficace conform cerintelor ISO 9001:2015;
• efectuati audituri la locul de munca ce vor contribui la imbunatatirea continua a proceselor din cadrul organizatiei dumneavoastra.

CONTINUT

– Concepte şi termeni referitori la managementul calitaţii si auditul calitatii.
– Cunoasterea si intelegerea standardelor ISO 9000
– Cunoştinţe şi tehnici de pregatire, conducere, raportare a auditului şi efectuare a activitaţilor care urmeaza auditului. Responsabilitaţile auditorilor. Tehnica interviului. (cf. ISO 19011:2018)
– Auditul Intern ISO 9001 la faţa locului: exerciţii practice si scenarii / role play pentru Auditor Intern ISO 9001.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: