Curs Auditor Intern ISO 9001 ( Sistemul de Management al Calitatii )

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 9001
STANDARD & EDITIEISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii
TIP CURSCurs Auditor Intern ISO 9001 recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.

DURATA CURS3 zile.
TIP DIPLOMA Diploma de Auditor Intern ISO 9001:2015 / Auditor Intern Sistemul de Management al Calitatii.
RECUNOASTERE DIPLOMA
Diploma „Auditor Intern ISO 9001” recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern ISO 9001:2015

Cursul Auditor Intern ISO 9001 isi propune sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul calitatii.

CUI I SE ADRESEAZA ACEST CURS

Acest curs de Auditor Intern ISO 9001 este ideal daca sunteti responsabil de sistemul de management al organizatiei din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne.

OBIECTIVE

La finalul cursului „Auditor Intern ISO 9001” veti fi capabil sa:
• planificati, conduceti si sa coordonati un audit intern al SMC conform cerintelor din standardele ISO 9001:2015 si ISO 19011;
• aplicati abilitatile practice necesare pentru a efectua audituri interne eficace conform cerintelor ISO 9001:2015;
• efectuati audituri la locul de munca ce vor contribui la imbunatatirea continua a proceselor din cadrul organizatiei dumneavoastra.

CONTINUT

– Concepte şi termeni referitori la managementul calitaţii si auditul calitatii.
– Cunoasterea si intelegerea standardelor ISO 9000
– Cunoştinţe şi tehnici de pregatire, conducere, raportare a auditului şi efectuare a activitaţilor care urmeaza auditului. Responsabilitaţile auditorilor. Tehnica interviului. (cf. ISO 19011:2018)
– Auditul Intern ISO 9001 la faţa locului: exerciţii practice si scenarii / role play pentru Auditor Intern ISO 9001.

Catalogul CISEO este un excelent instrument online utilizat de clientii nostri in scop pur informativ:

  • inscrierea oficiala la cursuri se face prin transmiterea pe email a unui formular completat si semnat, deci nu prin catalog;
  • prin catalog nu se fac plati online;
  • nu ti se solicita date sensibile sau cu caracter special, iar datele precum numele, email-ul si telefonul tau sunt in siguranta.

Intelegem reticenta ta in a pierde timp cu crearea unui cont si temerile legate de securitatea datelor tale sensibile. Insa datele tale pe care le vei comunica aici nu sunt date cu caracter special (nu solicitam prin catalog datele de facturare, CNP-uri, conturi bancare etc.). Datele pe care le comunici prin internet in mod obisnuit, oriunde ai nevoie de o oferta, vor fi folosite prin catalog cu acelasi scop ca atunci cand trimiti un simplu e-mail cu o cerere de oferta (adica pentru ofertare si informare).

Noi am creat acest catalog online, pe care il intretinem cu eforturi mari si constante de mai bine de 5 ani, tocmai pentru a putea veni prompt, rapid si complet in intampinarea cererilor primite de la toate persoanele care vor sa se inscrie la cursuri, din tara sau din afara Romaniei.

Asadar, daca si tu doresti sa te alaturi profesionistilor care isi dezvolta constant cariera si/sau afacerea aplicand bunele practici internationale si daca poti sa ne aloci 2 minute din timpul tau pentru a-ti deschide contul in catalog:

  • Obtii acum, pe loc, beneficii unice in domeniul standardelor internationale in Romania, pe care nu le vei mai intalni la niciun alt furnizor din acest domeniu, garantat.
  • Ceri si primesti imediat, pe e-mail, oferte de pret complete si informatii actualizate, direct din contul tau din catalog.
  • Beneficiezi de reduceri de pret pentru simpla creare a contului, pentru tine si echipa ta.
  • Te tinem la curent imediat ce apar modificari/noutati.

Descopera, direct din contul tau din catalog, avantajul de a face parte din comunitatea CISEO.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, daca inca nu ai un cont in catalog, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de oferta, pentru a primi pe email oferta cu detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” din rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO