Curs Auditor ISO 45001 ( Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca )

DENUMIRE CURSCurs Auditor / Auditor de Terta Parte / Auditor de Secunda Parte / Auditor Extern ISO 45001 ( Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca )
STANDARD & EDITIEISO 45001:2018 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor / Auditor de Terta Parte / Auditor de Secunda Parte / Auditor Extern ISO 45001 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi diploma de absolvire. Participantii care nu promoveaza examenul final vor primi un certificat de participare.

RECUNOASTEREDiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii curs Auditor / Auditor de Terta Parte / Auditor de Secunda Parte / Auditor Extern ISO 45001

ISO 45001 Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca reprezinta primul standard international emis de ISO pentru sanatatea si securitatea muncii, inlocuind standardul OHSAS 18001 emis de BSI. ISO 45001 ofera un cadru pentru imbunatatirea sigurantei angajatilor, reducerea riscurilor la locul de munca si crearea conditiilor de munca mai bune, mai sigure, in intreaga lume.

Standardul include noua structura la nivel inalt (HLS), care este comuna in toate noile standarde ISO. Aceasta schimbare va pune un accent sporit asupra contextului organizatiei, managementului riscului si rolului managementului de varf.

Acest curs ofera participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor primare, secundare si terte ale sistemelor de management al sanatatii si securitatii in munca ISO 45001, in conformitate cu ISO 19011 sau ISO / IEC 17021, dupa caz.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

• Persoanelor care doresc sa devina auditori interni si de secunda parte sau de terta parte pentru ISO 45001.

• Personalului companiei desemnat pentru efectuarea auditurilor de prima si/sau secunda parte cu privire la Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca ISO 45001
• Managerilor companiei responsabili pentru coordonarea, gestionarea si punerea in aplicare a Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca ISO 45001
• Proiectantilor si consultantilor pentru Sistemele de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca
• Organizatiilor aflate in faza de proiectare si implementare a SSM in baza ISO 45001, care doresc sa isi formeze personal calificat pentru proiectarea SSM, formarea auditorilor interni si efectuarea auditurilor.

OBIECTIVE:

 • Intelegerea definitiilor, conceptelor si orientarilor pentru un management corect
 • Intelegerea cerintelor standardului ISO 45001: 2018
 • Intelegerea rolurilor si responsabilitatilor auditorului
 • Aplicarea conceptelor si orientarilor ISO 19011
 • Recunoasterea principiilor, practicilor si tipurilor de audituri
 • Intelegerea rolului obiectivelor, domeniului si criteriilor in procesul de audit
 • Cum sa planificati auditurile
 • Intelegerea responsabilitatilor de audit
 • Comunicarea eficienta in timpul auditului;
 • Pregatirea concluziilor auditului
 • Raportarea rezultatelor auditului.

CONTINUT:

 • Principii, termeni si definitii privind Sistemul de Management al SSM ISO 45001
 • Cerintele standardului ISO 45001:2018;
 • Legislatia privind sanatatea si securitatea in munca
 • Identificarea si evaluarea riscurilor privind sanatatea si securitatea in munca
 • Monitorizarea performantelor SSM
 • Imbunatatirea continua
 • Procedura de certificare a SSM
 • Insusirea cunostintelor teoretice si practice privind procesul de audit conform ISO 19011
 • Proceduri de audit, Rolul si responsabilitatile auditorului, Obiective de audit, domeniu de aplicare si criterii, Planificarea auditului, Revizuirea documentelor, Comunicarea cu clientul auditat, Comunicarea cu echipa de audit, Raportul de audit, Inchiderea auditului.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

 • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
 • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
 • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO