Curs Auditor ISO 9001:2015 Calitate

DENUMIREA CURSULUICurs Auditor ISO 9001 : 2015 Calitate
STANDARD & EDITIEISO 9001 : 2015 – Sistemul de Management al Calitatii (editia noua a standardului)
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.

Cursul cuprinde nivelurile de Auditor Intern – Auditor de Prima Parte (audituri efectuate intern, in cadrul companiei angajator) si Auditor Extern – Auditor de Secunda Parte (audituri la furnizori).

DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma Auditor ISO 9001:2015 Calitate / Auditor Sistemul de Management al Calitatii
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Acest tip de diploma permite efectuarea la nivel national de audituri de prima parte (audituri interne), in vederea obtinerii certificarii ISO, precum si audituri de secunda parte (audituri la furnizori).

Detalii Curs Auditor ISO 9001:2015 Calitate, ISO 9001 Sistemul de Management al Calitatii

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
Acest curs este ideal daca sunteti reprezentant al managementului cu responsabilitati in domeniul calitatii dintr-o organizatie: directori, directori generali, conducatori de compartimente, persoane cu atributii si responsabilitati pentru audit.

OBIECTIVE
• Planificarea activitatii de audit; comunicarea specifica activitatii de audit;
• Utilizarea terminologiei specifice;
• Cunoasterea tehnicilor de audit; cunoasterea principiilor auditarii;
• Analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului calitatii;
• Colectarea si structurarea informatiilor specifice activitatii de audit;
• Conducerea auditului;
• Examinarea documentelor referitoare la sistemul calitatii si intocmirea raportului de examinare;
• Intocmirea documentelor specifice activitatii de audit; intocmirea raportului de audit.

CONTINUT
• Definitii. Principii generale, idei fundamentale ale SMC. Cerinte ISO 9001 : 2015; Studii de caz – scheme procese;
• Studii de caz – politica referitoare la calitate, obiective ale calitatii, analiza efectuata de management;

• Notiuni de baza privind auditul. Audit de proces. Audit de produs. Principii de auditare;
• Standardul ISO 19011- Conducerea unui program de audit. Elaborarea programului de audit;
• Activitati de audit: Initierea auditului – Desemnare echipa de audit; Definirea obiectivelor, a domeniului si ale criteriilor auditului; Efectuarea analizei documentelor; Pregatirea activitatilor la fata locului – Elaborare plan de audit. Elaborare Lista de verificare. Pregatire raport de neconformitate. Sarcinile subunitatii auditate;
• Simulare audit.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: