Curs Auditor Mediu Brasov

DENUMIRE CURSCurs Auditor Mediu Brasov – curs acreditat, ANC
STANDARD & EDITIEAuditor Mediu – COD COR 325703
ISO 14001:2015 – Sistemul de Management de Mediu
TIP CURSCursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor in domeniul Managementului de Mediu – COD COR 325703.

Diploma de Auditor Mediu este emisa si acreditata in baza standardului ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 14001 – Sistemul de Management de Mediu de catre furnizorul de formare profesionala.

RECUNOASTEREDiploma COD COR este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Auditor de Mediu in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).
De asemenea, acest tip de diploma, impreuna cu suplimentul descriptiv, va permite efectuarea la nivel national de audituri de prima parte (audituri interne), inclusiv in vederea obtinerii certificarii ISO, sau audituri de secunda parte (audituri la furnizori).

Detalii Curs Auditor Mediu – COD COR 325703, ISO 14001 SISTEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU

Cursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
Cursul se adreseaza celor care doresc o imbunatatire a formarii profesionale ca de exemplu:
• Manageri ai proceselor sistemului de mediu
• Manageri Generali
• Reprezentanti ai managementului de mediu
• Persoanelor care lucreaza in domeniul mediului
• Persoanelor care se ocupa cu auditul intern al organizatiilor
• Persoanelor care doresc o cariera in domeniul Auditului de mediu.

Participantii trebuie sa aiba studii superioare.

OBIECTIVE
• Capabilitatea de identificare si evaluare a aspectelor tehnice si de mediu ale activitatii firmelor in care activeza;
• Cunoasterea si intelegerea aplicarii ghidurilor, reglementarilor, codurilor de practica relevante;
• Intelegerea principiilor privind sistemele de management ale mediului;
• Cunosterea metodologiei de audit si dobandirea capabilitatii de a conduce si organiza procesul de audit (conform ISO 19011);
• Dobandirea si demonstrarea capacitatilor personale necesare pentru derularea eficienta a unui proces de audit (conform ISO 19011).

CONTINUT
• Reglementari in domeniul managementului de mediu (EMAS II, seria ISO 14000);
• Documentatia sistemelor de management – proiectare si elaborare;
• Implementarea si functionarea sistemelor de management de mediu;
• Imbunatatirea continua a sistemelor de management de mediu;
• Legislatie de mediu – structura si importanta;
• Identificarea riscurilor de mediu; structura si continutul standardului ISO 19011;
• Realizarea auditurilor interne – pregatirea auditului, intrebari de audit, liste de verificare, analiza preliminara, raportul de audit;
• Audituri orientate pe procese;
• Tehnici de comunicare;
• Aplicatii practice.

CONDITII DE PARTICIPARE LA CURS Auditor Mediu – COD COR 325703, ISO 14001 SISTEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU

Studii superioare.

Pentru participarea la cursurile ce au la baza standardele ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor al Sistemelor de Management al Mediului, cod COR 325703 recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: