Curs Auditor SA8000, Brasov ( Responsabilitate Sociala)

TIPUL CURSULUICurs Auditor SA8000 Responsabilitate Sociala (SAI / SAAS) BRASOV
STANDARDULSA8000 : 2014 – Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale
ACREDITARECurs acreditat de SAAS – Social Accountability Accreditation Services ( http://www.saasaccreditation.org )
EMITENT DIPLOMASAI – Social Accountability International
TIP DIPLOMADiploma de Auditor SA 8000 – Responsabilitate Sociala, acreditata SAAS – Social Accountability Accreditation Services.
RECUNOASTEREDiploma emisa de SAI si acreditata SAAS este recunoscuta la nivel international si national.
LOCATIE CURSBRASOV.

Cursul va avea loc in centrul de evenimente al hotelului RAMADA Brasov www.ramadabrasov.ro

DURATA CURS5 zile
DATA INCEPERE CURS13 – 17 Iunie 2016
PRET CURS1495 $

*In general, pretul unui curs CISEO este influentat de : furnizorul cursului, locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul etc.

Vezi Oferta Curs Auditor SA8000 pentru a afla serviciile incluse in pret si alte informatii utile.

Detalii inscriere Curs Auditor SA8000 Brasov

1.SOLICITARE DETALII : Pentru detalii legate de data si pret, va rugam sa completati formularul disponibil online:

2.INSCRIERE: Inscrierea ferma se face in urma printarii, completarii, semnarii, stampilarii si trimiterii acordului ferm de participare disponibil aici:

Acord ferm de participare la curs Auditor SA8000 SAI / SAAS – gazda CISEO

Acordul de participare ferma completat, semnat si stampilat se trimite la adresa e-mail: office@ciseo.ro

Curs Auditor SA 8000, Brasov

SAI (Social Accountability International) si CISEO – One Stop Shop, va invita la cursul de formare Auditor SA8000 Responsabilitate Sociala, acreditat SAAS, organizat la Brasov.

Cursul de Auditor SA8000:2014 este unic pe piata din Romania iar organizarea sa devine posibila datorita parteneriatului dintre SAI (furnizor international al acestui curs) si CISEO – One Stop Shop, in calitate de gazda locala a evenimentului si puntea de legatura dintre client, consultanti si Organisme de Certificare recunoscute national si international.

BENEFICIILE PARTICIPARII la cursul de AUDITOR SA8000

1. Aveti acces la un curs unic pe piata din Romania organizat de SAI (Social Accountability International) – furnizor international al acestui training si gazduit de CISEO Registrar;

2. Obtineti o diploma recunoscuta la nivel international, eliberata de SAI (Social Accountability International), emitent al standardului SA 8000 si acreditata de SAAS (Social Accountability Accreditation Services) – Organismul International de Acreditare a Standardului SA 8000;

3. Va intalniti cu profesionalismul si experienta unui lector SAI cu cel mai inalt nivel de pregatire. Lectorii SAI sunt implicat in dezvoltarea de traininguri si programe ample la nivel mondial, in Europa (inclusiv Romania), America, Asia si Africa, avand o bogata si indelungata experienta in audituri, consultanta si training in varii domenii de interes (Responsabilitate Sociala, Calitate, Mediu, Sanatate si Siguranta Ocupationala).

4. Locatie foarte accesibila pentru desfasurarea evenimentului – Brasov, Romania. Acum nu mai sunteti nevoit sa mergeti in alte tari pentru obtinerea unei specializari de Auditor SA 8000!

5. Beneficiati de suport constant din partea echipei CISEO – partener local de organizare a acestui eveniment, pe toata perioada de desfasurare a cursului.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS?

Acest curs este parte a unui program amplu de training propus de SAI persoanelor implicate si responsabile de auditarea unui Sistem de Management pentru Responsabilitate Sociala SA8000.

Astfel, acest curs se adreseaza:
# Auditorilor de terta parte pentru sisteme de management, care doresc sa se califice ca auditori SA 8000;
# Auditorilor cu experienta care doresc sa devina auditori sef de terta parte pentru SA 8000;
# Consultantilor care doresc sa aprofundeze cerintele acestui referential;
# Responsabililor sistemelor de management/specialistilor in sisteme de management/ auditorilor interni care doresc sa aprofundeze cerintele standardului SA 8000 : 2014 sau sa abordeze audituri de responsabilitate sociala;
# Organizatiilor care doresc sa dezvolte si sa imbunatateasca sistemul propriu de management al responsabilitatii sociale.

DESPRE STANDARDUL SA8000®:2014

Standardul SA8000, emis de SAI si unul dintre cele mai proeminente standarde sociale din lume, este un instrument de implementare a standardelor internationale de munca ce protejeaza lucratorii de-a lungul fiecarei etape din lantul de aprovizionare.

Standardul SA8000 este documentul central al activitatii SAI. Este unul dintre primele standarde de certificare sociala care defineste cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca o organizatie in privinta stabilirii sau imbunatatirii drepturilor muncitorilor, a conditiilor de la locul de munca si ale unui sistem de management eficace.

Elementele fundamentale ale acestui standard sunt bazate pe Declaratia ONU a Drepturilor Omului, conventiile ILO, normele internationale ale drepturilor omului si legislatia nationala a muncii.

SA8000 este un sistem de management care ajuta la stabilirea unor structuri si proceduri pe care companiile trebuie sa le adopte pentru a se asigura ca respecta normele acestui standard. Astfel, orice organizatie doreste sa se conformeze SA8000 o va face adoptand politici si proceduri care protejeaza drepturile fundamentale ale angajatului sau.

SA8000:2014 este cea mai recenta versiune a standardului SA8000. Cu scopul de a ajuta organizatiile sa construiasca si sa mentina sisteme puternice de management, astfel putand fi si certificate SA8000, SA8000:2014 include procesul de certificare sociala Fingerprint®, care se concentreaza asupra integritatii si eficientei certificarii SA8000.

Mai multe detalii despre acest standard va invitam sa cititi si accesand http://www.sa-intl.org/.

Despre SAI – Social Accountability International

SAI este o organizatie non-guvernamentala, internationala, dedicata imbunatarii conditiilor de la locul de munca prin elaborarea si implementarea standardelor de responsabilitate sociala. SAI desfasoara activitati de cercetare costuri-beneficii, acrediteaza auditori, ofera instruire si asistenta tehnica, si asista companiile cu scopul imbunatatirii activitatii de responsabilitate sociala.

Standardul SA8000 (Social Accountability 8000) a fost lansat de SAI in anul 1997 in baza conventiilor OIM si ale ONU fiind utilizat in prezent de catre intreprinderi si guverne din intreaga lume si recunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice standarde aplicabile la locul de munca.

Mai multe detalii despre SAI veti putea gasi aici accesand www.sa-intl.org.

Despre SASS – Social Accountability Accreditation Services

SAAS este o organizatie independenta care acrediteaza si supravegheaza Organismele de Certificare si Furnizorii de cursuri cu scopul de a se asigura ca specializarea SA8000 este livrata intr -un mod coerent si profesional.

In timp ce SAI este organizatia emitenta a standardului SA8000, SAAS este singurul organism de acreditare la nivel mondial a carui misiune este de a sprijini punerea in aplicare a standardelor sociale si de munca – acest lucru realizandu-se prin intermediul serviciilor de supraveghere si de evaluare concepute pentru a constata competenta sistemelor de audit si a auditorilor individuali.

Mai multe detalii despre SAAS puteti gasi accesand http://www.saasaccreditation.org/.

Oops! We could not locate your form.