Print Friendly, PDF & Email

Curs Auditor / Auditor Sef ISO 22000 ( Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare), acreditat IRCA

DENUMIRE CURSCurs Auditor/ Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 22000 acreditat IRCA
STANDARD & EDITIEISO 22000:2018 – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare
TIP CURSCurs acreditat de IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati (http://www.irca.org/)

Cursul include nivelurile: Auditor Sef, Auditor Extern de Terta Parte, Auditor Extern de Secunda Parte (Audituri la Furnizori), Auditor Intern de Prima Parte.
Cursul este recunoscut la nivel international si indeplineste cerinta de formare necesara inregistrarii ca auditor la nivelul corespunzator IRCA.

DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 22000 – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare, acreditata IRCA.
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma acreditata IRCA este recunoscuta la nivel international si national.

Detalii Curs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 22000

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• Personalul companiei desemnat pentru efectuarea auditurilor de primă şi/sau secundă parte cu privire la Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului
• Şefii companiei responsabili pentru coordonarea, gestionarea şi punerea în aplicare a Sistemului de Management al Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului
• Proiectanţi şi consultanţi pentru Sistemele de Management al Sigurantei Alimentului
• Organizaţiilor aflate în faza de proiectare şi implementare a SMSA in baza ISO 22000, care doresc să îşi formeze personal calificat pentru proiectarea SMSA, formarea auditorilor interni si efectuarea auditurilor
• Persoanelor care doresc să devina auditori de terţă parte inregistrati IRCA ( Registrul International al Auditorilor Certificati) pentru ISO 22000.

CONDITII DE PARTICIPARE

Conditie prealabila de participare la acest curs: o buna cunoastere a principiilor sistemelor de management si a standardului de referinta si/sau cel putin 6 luni de experienta profesionala in sectorul respectiv.

OBIECTIVE
• Pregatirea personalului implicat în proiectarea, documentarea şi monitorizarea unui Sistem de Management al Siguranţei Alimentului, conform cerinţelor ISO 22000.
• Cunoașterea cerinţelor standardului ISO 22000
• Dobândirea şi exersarea abilităţilor necesare pentru efectuarea auditurilor;
• Buna cunoastere a metodologiei de organizare şi desfăşurare a unui audit intern si extern
• Descrierea scopului si structurii ISO 22000:2005, facand referire la procesele din lantul alimentar si la modelul unui sistem de siguranta alimentara pe baza unei analize a riscurilor.

CONTINUT
• Prezentarea familiei de standarde ISO 22000, elemente cheie
• Cerintele standardului ISO 22000:2005
• Principiile şi conceptele de bază ale HACCP
• Relaţia BRC/ IFS/ SQF/ HACCP; GAP/ GMP/ GHP
• Cerinţe legislative naţionale şi internaţionale
• Analiza riscurilor şi a măsuri preventive
• Identificarea punctelor critice de control, stabilirea nivelurilor ţintă şi a limitelor critice
• Efectuarea practica a unui audit
• Tehnici de comunicare în cadrul auditului
• Monitorizarea proceselor, politici, obiective, imbunatatire continua
• Insuşirea cunoştinţelor teoretice şi practice privind procesul de audit conform ISO 19011

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate in sistem in-house (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open), va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale oragnizate in sitem open (deschis publicului)

1.SOLICITA DETALII :

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite direct din catalog cereri de informare, pentru a primi pe email detalii despre fiecare curs care te intereseaza.

2. REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Direct din catalog poti sa rezervi online locuri la cursurile care te intereseaza pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO