Curs Auditor / Auditor Sef ISO 9001 (Sistemul de Management al Calitatii), acreditat IRCA

DENUMIRE CURSCurs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 9001 (Sistemul de Management al Calitatii), acreditat IRCA
STANDARD & EDITIEISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii
TIP CURSCurs acreditat de IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati (http://www.irca.org/).

Cursul include nivelurile: Auditor Sef, Auditor Extern de Terta Parte, Auditor Extern de Secunda Parte (Audituri la Furnizori), Auditor Intern de Prima Parte.
Cursul este recunoscut la nivel international si indeplineste cerinta de formare necesara inregistrarii ca auditor la nivelul corespunzator IRCA.

DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 9001 – Auditor/Auditor sef al Sistemelor de Management al Calitatii, acreditata IRCA.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi diploma de absolvire. Participantii care nu promoveaza examenul final vor primi un certificat de participare, avand posibilitatea unei singure reexaminari, contra cost, in maxim 12 luni de la data primului examen.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma acreditata IRCA este recunoscuta la nivel international si national.

Detalii Curs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 9001

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• Personalului companiei desemnat pentru efectuarea auditurilor de prima si/sau secunda parte cu privire la Sistemele de Management al Calitatii intr-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita
• Managerilor companiei responsabili pentru coordonarea, gestionarea si punerea in aplicare a Sistemului de Management al Calitatii intr-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita
• Proiectantilor si consultantilor pentru Sistemele de Management al Calitatii
• Tuturor celor care doresc sa isi dezvolte formarea/activitatile in domeniul auditurilor de terta parte privind Sistemele de Management al Calitatii si sa se inscrie in Registrul International al Auditorilor Certificati (IRCA) in calitate de Auditori/Auditori principali ai Sistemelor de Management al Calitatii.

CONDITII DE PARTICIPARE

Conditie prealabila de participare la acest curs: o buna cunoastere a principiilor sistemelor de management si a standardului de referinta si/sau cel putin 6 luni de experienta profesionala in sectorul respectiv.

OBIECTIVE
• Descrierea scopului unui sistem de management al calitatii si explicarea celor 7 principii de management al calitatii
• Explicarea scopului, continutului si relatiei interdependente pentru standardele ISO 9000, ISO 9001 si ISO 9004
• Explicarea rolului auditorului in planificarea, realizarea, raportarea si urmarirea unui audit al sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 19011
• Planificarea, realizarea, raportarea si urmarirea unui audit in conformitate cu standardul ISO 19011 si prin interpretarea ISO 9001

CONTINUT
• Management pentru procese
• Cele 7 principii de management al calitatii
• Metoda de planificare a unui audit
• Utilizarile listelor de control
• Organizarea reuniunii initiale
• Metoda de desfasurare a auditului
• Pregatirea reuniunii finale
• Inregistrarea neconformitatilor
• Rapoarte de audit
• Evaluarea masurilor corective
• Imbunatatire continua

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO