Curs Auditor Siguranta Alimentara
CURS ARHIVAT
VEZI AICI CURSURILE ACTIVE: https://ciseo.ro/servicii/cursuri/
DENUMIRE CURS | Curs Auditor Siguranta Alimentara, acreditat, ANC |
---|---|
STANDARD & EDITIE | Auditor Siguranta Alimentara COD COR 325714 ISO 22000 ( HACCP ) – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare |
TIP CURS | Cursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. |
DURATA CURS | 3 zile |
TIP DIPLOMA | Diploma de Auditor in domeniul Sigurantei Alimentare COD COR 325714
Diploma de Auditor Siguranta Alimentara COD COR 325714 este emisa si acreditata in baza standardului ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 22000 – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare de catre furnizorul de formare profesionala. |
RECUNOASTERE DIPLOMA | Diploma COD COR este recunoscuta la nivel national. Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Auditor Siguranta Alimentara, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR). De asemenea, acest tip de diploma, impreuna cu suplimentul descriptiv, va permite efectuarea la nivel national de audituri de prima parte (audituri interne), inclusiv in vederea obtinerii certificarii ISO, sau audituri de secunda parte (audituri la furnizori). |
Detalii Curs Auditor Siguranta Alimentara ISO 22000 ( HACCP ) COD COR 325714
Scopul acestui curs este sa le ofere participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor interne privind sistemele de management ale sigurantei alimentare si sa contribuie la imbunatatirea continua a sistemului de management.
CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• Reprezentantilor managementului pentru siguranta/calitate; Directorilor de Calitate
• Directorilor generali; sefilor de compartimente / departamente
• Persoanelor desemnate cu auditul in organizatiile din industria alimentara sau conexa.
CONDITII DE PARTICIPARE
Studii superioare.
Pentru participarea la cursurile ce au la baza standardele ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.
OBIECTIVE
• Clarificarea responsabilitatilor unui auditor intern si a rolului unui audit intern pentru mentinerea si imbunatatirea sistemelor de management;
• Clarificarea scopului si structurii standardului ISO 22000:2005, facand referire la procesele din lantul alimentar si la modelul unui sistem de siguranta alimentara pe baza unei analize a riscurilor;
• Planificarea, derularea si prezentarea unui audit intern din perspectiva sistemului de management al sigurantei alimentare conform ISO 19011
CONTINUT
• Comunicarea privind siguranta alimentara
• Prezentarea familiei de standarde ISO 22000, elemente cheie
• Cerintele standardului ISO 22000:2005
• Planificarea si pregatirea auditului, Conducerea auditului, Analiza preliminara a documentatiei,
• Prezentarea cerintelor standardului ISO 19011 de auditare
• Desfasurarea auditului si raportarea rezultatelor.
Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.
Formatori
Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.
ORGANIZARE
Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:
- LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA – in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
- ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.
- ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.
DATA & PRET
In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)
In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.
In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.