Curs Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI – cod COR 816116

DENUMIRE CURSCurs de autorizare Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI, autorizat ISCIR
Stagiu de instruire Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI, autorizat ISCIR
STANDARDCod COR 816116Cod COR 816116
CUI SE ADRESEAZA CURSULCursul de Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI autorizat ISCIR se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul minim obligatoriu si care doresc obtinerea competentelor tehnice si organizatorice ce permit exploatarea in conditii de siguranta a cazanelor.

Stagiile de instruire se adreseaza tuturor deserventilor autorizati ISCIR care au obligatia, in conformitate cu PT CR8-2009, ca pana la expirarerea valabilitatii talonului pentru vize anuale sa participe la un stagiu de instruire.
TIP CURSCursurile de autorizare Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI sunt autorizate de ISCIR si recunoscute de catre Ministerul Muncii.Stagiile de instruire Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI sunt autorizate de ISCIR si recunoscute de catre Ministerul Muncii.
DURATA CURSCursul de autorizare Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI: 208 ore (152 ore teorie si 56 ore practica).

Stagiu de instruire Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI: 8 ore.
CONDITII DE PARTICIPARE LA CURSPentru participarea la cursul de Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI este necesara absolvirea invatamantului minim obligatoriu.
Pentru participarea la stagiile de instruire Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI, este necesara participarea anterioara la cursul de Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI si obtinerea certificatului de absolvire si a autorizatiei ISCIR.
TIP DIPLOMACurs de specializare: Certificat de absolvire & Autorizatia ISCIR.

Stagiu de instruire: Talon cu valabilitate de 4 ani, pentru vizele anuale (insoteste autorizatia ISCIR).
RECUNOASTERE DIPLOMACertificatele obtinute in urma cursului de Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI sunt recunoscute pe plan national si in Uniunea Europeana.

Certificatele obtinute in urma cursului de Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI sunt recunoscute pe plan national si in Uniunea Europeana.

Detalii Curs Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI - cod COR 816116

SCOPUL CURSULUI

Cursul de Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI autorizat ISCIR este o cerinta legislativa obligatorie.

Persoanele fizice sau juridice care detin/utilizeaza instalatii/echipamente din domeniul reglementat ISCIR au obligatia sa foloseasca pentru deservirea acestora, doar personal autorizat. Autorizarea personalului se face in urma parcurgerii unui curs de formare profesionala specific si a sustinerii examenului final. Deservirea si supravegherea instalatiilor/echipamentelor specifice, fara calificarea necesara poate conduce la producerea de avarii si accidente majore, afectand viata sau sanatatea oamenilor ori mediul. Nerespectarea dispozitiilor legale in vigoare constituie, de asemenea, contraventie si se sancţioneaza cu amenda, conform Legii nr.64/2008 privind functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil.

Stagiile de instruire pentru ocupatia Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI se efectueaza in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR si a obtinerii talonului pentru vize anuale, in conformitate cu prevederile prescriptiei tehnice PT CR 8-2009 “Autorizarea personalului de deservire a instalatiilor/echipamentelor si acceptarea personalului auxiliar de deservire”.

Certificatele de absolvire pentru ocupatia de Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI si taloanele pentru vizele anuale, ce insotesc autorizatia ISCIR, sunt eliberate de Furnizorul de formare profesionala autorizat ISCIR si sunt recunoscute de Ministerul Muncii.

Dupa finalizarea cursurilor de specializare, participantii vor sustine doua examene:
1. Examenul de absolvire, unde furnizorul de formare profesionala va elibera candidatilor admisi, certificatele de absolvire.
2. Examenul de autorizare in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR.

In urma participarii la stagiile de instruire Automatist pentru supraveghere si intretinere cazane – ASI, furnizorul de formare profesionala emite taloanele pentru vizele anuale ce insotesc autorizatiile ISCIR. Talonul obtinut are o valabilitate de 4 ani.

ATENTIE:

Cursurile tehnice se tin exclusiv pentru Companii care au Grupe minime de 20 participanti formate din angajatii unui singur Beneficiar sau din angajati ai mai multor Beneficiari, dar nu mai putin de 10 angajati/companie.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate in-house (de exemplu la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

Cursurile se tin doar in-house (la sediul Beneficiarului), iar data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Solicita Cursuri TEHNICE pentru tine sau echipa ta

Afla detalii (data, pret etc.) despre cursurile TEHNICE (autorizate ISCIR / ANC), organizate in toate regiunile tarii si din diverse categorii. Atentie: Cursurile tehnice se tin exclusiv pentru Companii care au Grupe minime de 20 participanti formate din angajatii unui singur Beneficiar sau din angajati ai mai multor Beneficiari, dar nu mai putin de 10 angajati/companie.

  • Please enter a number greater than or equal to 10.
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere la curs sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, APMG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.