Curs HACCP din perspectiva IFS

DENUMIRE CURSCurs HACCP din perspectiva IFS
STANDARD & EDITIEHACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points – Analiza riscului si determinarea punctelor critice de control) din perspectiva IFS (International Featured Standards)

TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS2 zile
TIP DIPLOMADiploma de participare la cursul HACCP din perspectiva IFS.
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale, valabila national si international.

Detalii Curs HACCP din perspectiva IFS

HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points – Analiza riscului si determinarea punctelor critice de control) din perspectiva IFS (International Featured Standards)

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

Cursul se adreseaza membrilor calificati din echipa HACCP, angajatilor din echipa de management al calitatii din firme, care detin cunostinte de baza privind HACCP, experti ce urmeaza sa devina auditori IFS.

CONTINUT

– Utilizarea HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points – Analiza riscului si determinarea punctelor critice de control) din perspectiva IFS.
– Lucrul pe studii de caz din diverse sectoare ale industriei alimentare.
– Utilizarea mai multor instrumente pentru realizarea HACCP – elemente utilizate mai ales in determinarea Punctelor Critice de Control (ex. diversi arbori de decizie, matricea riscurilor).
– Verificarea temelor studiate printr-un examen scurt.

METODELE PRACTICATE

– Axarea pe workshop-uri si discutii.
– Schimbul de experienta, prezentarea, lucrul individual.
– Scurt examen scris pentru recapitularea temelor studiate.

BENEFICIILE TALE:

– Participantii vor cunoaste HACCP si o vor putea utiliza conform IFS.
– Participantii vor evalua si imbunatati conformitatea normelor IFS in cadrul firmei lor.
– Participantii vor cunoaste diverse instrumente si le vor putea utiliza in practica.
– Obtii o diploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.
– Esti instruit de un furnizor de renume in domeniu.
– Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu.
– Materialele de curs si studiile de caz sunt conforme cu abordarea cerintelor IFS.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: