Curs IFS Food, versiunea 6 – Brasov

DENUMIRE CURSCurs IFS Food, versiunea 6 – Brasov
STANDARD & EDITIEIFS – International Featured Standards
IFS Food, versiunea 6

TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale / Standardelor Internationale.
DURATA CURS2 zile
TIP DIPLOMADiploma de participare la cursul IFS Food, versiunea 6.
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale / Standardelor Internationale, valabila national si international.

Detalii Curs IFS Food, versiunea 6 - Brasov

IFS FOOD, versiunea 6 – SIGURANTA ALIMENTELOR

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

Cursul se adreseaza Membrilor din echipa de asigurarea calitatii, reprezentantilor si responsabililor cu controlul calitatii, expertilor interesati din industria alimentara.

CONTINUT

  • Cerintele noului standard IFS Food, versiunea 6
  • Cerintele privind neconformitatea (KO) din noul standard IFS Food, versiunea 6
  • Analiza riscului conform IFS
  • Exemple practice
  • Indrumari in vederea certificarii
  • Portalul de Audit IFS si programul IFS auditXpress
  • Evolutii actuale in domeniul IFS

METODELE PRACTICATE

Prezentari, discutii, ateliere cu studii de caz.

BENEFICIILE TALE:

  • Te vei familiariza cu modificarile IFS Food, versiunea 6.
  • Te vei familiariza cu noile cerinte.
  • Te vei familiariza cu structura IFS.
  • Vei fi pregatit pentru auditul tau IFS Food.
  • Obtii o diploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.
  • Esti instruit de un furnizor de renume in domeniu.
  • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu.
  • Materialele de curs si studiile de caz sunt conforme cu abordarea cerintelor IFS, definita chiar de catre elaboratorii standardelor IFS.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: