Curs Manager Calitate

TIPUL CURSULUICurs Manager Calitate, acreditat, ANC
STANDARDULManager Calitate – COD COR 325701
ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii
ACREDITARECursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager in domeniul Managementului Calitatii, COD COR 325701

Diploma de Manager Calitate are la baza codul COR ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii.

RECUNOASTEREDiploma COD COR este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Manager Calitate, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR). De asemenea, acest tip de diploma, impreuna cu suplimentul descriptiv, va permite Managementul Sistemelor de Calitate.

Lectorii au o bogata experienta atat in calitate de traineri cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management al Calitatii implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate, la nivel national.

CONDITII DE PARTICIPAREStudii superioare.

Pentru participarea la cursurile ce au la baza standardele ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii, copie diploma/ certificat sau recomandare care sa ateste competentele solicitate de standardul ocupational, conform specificatiilor de mai jos:

Citat din standardul ocupational:

“Competente si deprinderi necesare accesului la program:

– abilitati avansate de planificare, managementul riscurilor, coordonare echipe, abilitati decizionale, management al conflictelor, evaluare si revizuire, raportare, furnizare si obtinere feedback, autoevaluare.

Competentele si deprinderile mentionate vor fi demonstrate la inscriere , astfel:
– Printr-un program de formare sau o certificare de competente cu recunoastere nationala (copie de pe diploma/certificat plus suplimentul descriptiv din care sa reiasa competentele/deprinderile necesare);
– Recomandare de la ultimul loc de munca in care sa fie evidentiata asumarea responsabiliatii pentru competentele si deprinderile mentionate.

Pentru competentele si deprinderile care nu pot fi dovedite conform procedurii mentionate mai sus, sa va sustine, la inceputul cursului, un test de evaluare, aplicat de furnizor, prealabil inceperii cursului. Testul va fi structurat distinct, pe fiecare domeniu mentionat, iar in situatia detinerii unora dintre competente evaluarea se va realiza doar pentru celelalte domenii.”

LOCATIE CURSCursurile sunt organizate in sistem public (open) sau in-house (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

DURATA CURS5 zile
DATA & PRET CURSOrganizarea cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

Detalii Curs Manager Calitate – COD COR 325701, ISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii

Cursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• firmelor care doresc sa-si implementeze un sistem de management al calitatii;
• firmelor care si-au implementat un sistem de management al calitatii si doresc imbunatatirea functionarii acestuia;
• institutiilor publice care doresc sa isi formeze specialisti in sisteme de management al calitatii;
• ONG-uri care, prin domeniul lor de activitate, au tangenta directa cu managementul calitatii
• oricaror alte persoane fizice ce doresc sa devina specialisti in managementul calitatii si auditul calitatii sau care doresc sa obtina certificarea ANC (fostul CNFPA).

Participantii trebuie sa aiba studii superioare.

OBIECTIVE
• Realizarea unui sistem de management de calitate conform ISO 9001:2015;
• Intocmirea documentelor specifice managementului de calitate;
• Gestionarea si functionarea la parametri optimi a sistemului de management de calitate;
• Pregatirea personalului pentru calitate;
• Monitorizarea implementarii unui sistem de management al calitatii;
• Stabilirea etapelor pentru auditurile interne al managementului calitatii;
• Mentinerea si imbunatatirea sistemului de calitate;
• Evaluarea furnizorilor.

CONTINUT
• Managementul general al organizatiei si managementul calitatii ca disciplina componenta
• Managementul calitatii si infrastructura internationala a calitatii
• SR EN ISO 9001 principii si cerinte
• Sistemul de management al calitatii, sisteme de management
• Implementare, certificare, mentinere sisteme de management al calitatii
• SR EN ISO 19011 si auditul intern al calitatii
• Functia de Manager calitate si imbunatatirea continua.

 CERTIFICAT

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager al Sistemelor de Management al Calitatii, cod COR 325701, recunoscut de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pasi inscriere Curs Manager Calitate

1.SOLICITA DETALII :

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul de mai jos „Solicita curs pentru tine sau echipa ta” si vei fi redirectionat imediat catre Catalogul online de cursuri CISEO.

2. REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru a te inscrie gratuit la catalogul de cursuri CISEO si apoi rezerva online locuri la cursurile care te intereseaza pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO