Curs Manager Mediu

DENUMIRE CURSCURS MANAGER MEDIU, acreditat, ANC
STANDARD & EDITIEManager Mediu – COD COR 325702
ISO 14001:2015 – Sistemul de Management de Mediu
TIP CURSCursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
DURATA CURS3 zile
TIP DIPLOMADiploma de Manager Mediu – COD COR 325702.

Diploma de Manager Mediu este emisa si acreditata si recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 14001 – Sistemul de Management de Mediu de catre furnizorul de formare profesionala.

RECUNOASTEREDiploma COD COR este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Manager Mediu in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).

Detalii Curs Manager Mediu – COD COR 325702, ISO 14001 SISTEMUL DE MANAGEMENT AL MEDIULUI

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

Programul se adreseaza responsabililor de mediu, salariatilor cu atributii in domeniul protectiei mediului care doresc o calificare profesionala atestata printr-o diploma recunoscuta oficial, personalului cu atributii de control si verificare in domeniul protectiei mediului din cadrul administratiei centrale sau locale, altor persoane interesate.

CONDITII DE PARTICIPARE

Studii superioare.

Pentru participarea la cursurile ce au la baza standardele ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

OBIECTIVE

• Proiectarea sistemului de management de mediu
• Organizarea si supravegherea auditului de mediu
• Monitorizarea si corectarea periodica a managementului de mediu
• Proiectarea si gestionarea sistemului informational al managementului de mediu
• Oganizarea departamentului de protectie a mediului
• Planificarea activitatilor de protectie a mediului

CONTINUT

Cursul este structurat pe 3 module:
M1. Istoric, definitii si notiuni generale de management de mediu.
• Cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005 din perspectiva auditorului SMM
• Prezentarea standardului de auditare SR EN ISO 19011: 2011
• Initiere si planificare audit, desemnare echipa
M2. Intocmirea documentelor specific activitatii de audit, intocmirea planului de audit, conducerea auditului, pregatirea concluziei auditului
M3. Intocmirea si difuzarea raportului de audit, analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului de management de mediu.

CERTIFICAT

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager al Sistemelor de Management de Mediu, cod COR 325702, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: