Curs Specialist in Managementul Continuitatii Afacerii ISO 22301

DENUMIRE CURSCurs Specialist in Managementul Continuitatii Afacerii ISO 22301
STANDARD & EDITIEISO 22301 – Sistemul de Management al Continuitatii Afacerii
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS3 zile
TIP DIPLOMADiploma de Specialist in Managementul Continuitatii Afacerii ISO 22301.

Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de absolvire „Specialist in Managementul Continuitatii Afacerii ISO 22301”.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Specialist in Managementul Continuitatii Afacerii

Programul de formare “Specialist in managementul afacerii ISO 22301” ofera informatiile si cunostintele pentru a putea gestiona un sistem de management al continuitatii afacerii, intr-un interval de timp scurt, de numai 2 zile.

Cursul isi propune sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul continuitatii afacerii.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• persoanele implicate in stabilirea si gestionarea cadrului de continuitate a afacerii la nivel de organizatie
• managementul de varf si operational, angajati din departamentele administrative, angajati din departamentele de IT&C, personal care raspunde de procesele tehnice critice pentru organizatie

OBIECTIVE
• Descrierea conceptelor ce tin de implementarea si auditarea unui sistem de continuitate a afacerii intr-o organizatie
• Prezentarea cerintelor standardului international de continuitate a afacerii ISO 22301
• Intelegerea modului in care se implementeaza si cum se auditeaza un sistem de management al continuitatii afacerii

CONTINUT

• Descrierea principiilor de continuitate a afacerii ce trebuie intelese de managementul si angajatii organizatiilor de stat si private
• Intelegerea domeniului de aplicare si obiectivelor CA
• Evolutia continuitatii afacerii, context, constientizarea importantei existentei unui cadru de continuitate la nivel de organizatie
• Standarde referitoare la continuitatea afacerii: ISO/IEC 22313, ISO/IEC 27031, ISO/IEC 27002
• Studiu de caz: realizarea unei analize de risc si a unei analize de impact (BIA) plecand de la cerintele standardului
• Documente si inregistrari ce stau la baza cadrului de continuitate(ex: Plan de Continuitate, BIA, RA)
• Prezentarea standardului international de continuitate a afacerii ISO 22301.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: