CURSURI ONLINE: CERTIFICARE MULTIPLA, UN PLUS DE PRESTIGIU

La finalizarea unui curs online de formare Auditor Intern sau Auditor Extern (Auditor / Auditor Sef) ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / ISO 37001, cursantul primeste:

  1. Diploma de absolvire emisa de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM, recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale (mai multe detalii despre acest tip de organism de certificare sunt disponible aici: Organism de Certificare ACREDITAT PREMIUM)

Nota: Diplomele de absolvire a cursurilor ISO online se bucura de recunoastere egala cu diplomele emise pentru un curs la sala sau in sistem videoconferinta, fiind IDENTICE.

PLUS

  1. Certificatul care atesta inregistrarea cursantului in REGISTRUL “TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” powered by CISEO®, dedicat Profesionistilor din Romania.

CERTIFICATUL DE INREGISTRARE CISEO®

Certificatul de inregistrare in REGISTRUL „TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” powered by CISEO® este un document oficial care se emite de catre CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii pentru cursantii care au finalizat cu succes cursurile din portofoliul CISEO si care au obtinut Diploma de Absolvire emisa de Organismul de Certificare / Furnizorul de Formare Profesionala.

Certificatul de inregistrare in REGISTRUL„TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” powered by CISEO® aduce cursantilor un plus de prestigiu in domeniu, atestand finalizarea unor cursuri cu un continut consistent, de inalta calitate, ce cuprinde cunostinte teoretice & practice verificate si certificate de furnizori de formare profesionala ce detin o vasta experienta si competenta in domeniul standardelor internationale.

Furnizorii de formare profesionala din portofoliul CISEO sunt atent selectionati si fac parte dintre Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori/traineri de renume:

  • Lectorii pentru cursurile ISO au o bogata experienta atat in calitate de traineri pentru furnizori de formare profesionala de top, Organisme de Certificare acreditate, companii nationale si internationale, cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate.
  • Lectorii pentru cursurile IRCA sunt Lead Auditori, certificati IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, auditori de terta parte si sefi ai echipelor de audit din cadrul Organismelor de Certificare acreditate, companii multinationale.
  • Lectorii pentru cursurile ANC si ISCIR au o vasta experienta practica si pedagogica in activitatea de formare profesionala a adultilor, atestati ANC si ISCIR.
  • Lectorii pentru cursurile Soft Skills sunt traineri seniori, certificati, experti in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.