Curs Auditor Intern ISO 17025 – Cerinte generale pentru competenta Laboratoarelor de Incercari si Etalonari

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 17025
STANDARD & EDITIEISO 17025 : 2017 – Cerinte generale pentru competenta Laboratoarelor de Incercari si Etalonari
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul ISO.
DURATA CURS3 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern ISO 17025 Cerinte generale pentru competenta Laboratoarelor de Incercari si Etalonari

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de „Auditor intern ISO 17025 Cerinte generale pentru competenta Laboratoarelor de Incercari si Etalonari”.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul ISO.

Detalii Curs Auditor Intern ISO 17025

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

 • Persoanelor din conducerea laboratoarelor de incercari si etalonari
 • Responsabililor cu calitatea in laboratoarele de incercari si etalonari
 • Managerilor calitatii din laboratoarele de incercari si etalonari de orice tip
 • Specialistilor in domeniul calitatii din laboratoarele de incercari si etalonari
 • Reprezentantilor metrologi, conducatorilor de laboratoare, responsabililor cu verificarea tehnologiei, realizarii modalitatilor de masurare, evaluarea realizarii masurarilor, conducerii laboratoarelor de etalonare si de incercare/ examinare si care participa ocazional la auditul intern al cumparatorilor/ furnizorilor
 • Oricarei persoane implicate in documentarea, implementarea si mentinerea sistemului de management al laboratorului de de incercari si etalonari, precum si tuturor celor ce doresc sa-si actualizeze si sa-si consolideze cunostintele despre auditul sistemului de management al laboratorului.

CONTINUT

 • Prezentarea standardului ISO/IEC 17025:
 • Cerinte generale (impartialitate, confidentialitate), structurale,
 • Cerinte privind resursele (personal, conditii de mediu, produse si servicii furnizate din exterior, echipamente, trasabilitate metrologica),
 • Cerinte referitoare la proces (contractare, prelevare, esantionare, manipularea probelor, incertitudine de masurare, asigurarea calitatii rezultatelor, raportare, validarea metodelor, managementul lucrarilor neconforme, inregistrari tehnice, reclamatii, controlul datelor).
 • Cerinte de management – optiuni.
 • Principiile managementului calitatii si terminologia utilizata.
 • Standarde utilizate in activitatea de audit.
 • Prezentarea standardului ISO 19011 (referinte normative, termeni si definitii specifice, ciclul PDCA in activitatile de audit, principii de auditare, pregatirea pentru audit, liste de verificare, sedinta de deschidere, tehnici de audit, raportatea neconformităţilor, şedinţa de închidere, preocupari actuale pentru revizia ISO 19011).
 • Alte Standarde in domeniul sistemului de management al calitatii laboratoarelor: ISO 15161, ISO 15189
 • Scenarii de audit: cazuri reale, prezentate interactiv

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

 • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
 • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
 • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO