Obtine pe loc oferta personalizata, cu reduceri, direct din Catalogul de Cursuri CISEO:

Curs ISO 31000 RISK MANAGER – Online Course (Risk Management Systems)

FORMATOR DE RENUME LA NIVEL MONDIAL.

CERTIFICARE ACREDITATA VALABILA LA NIVEL MONDIAL

!Curs online eLearning, in limba engleza, disponibil 24/7 in aplicatia online a furnizorului de formare profesionala.

Acest curs online in format eLearning este sustinut de lectori cu experienta din diferite parti ale lumii. Videoclipurile contin animatii care ilustreaza prezentarile cuprinse in continutul cursului. Formatul eLearning contine, de asemenea, chestionare pentru a ajuta cursantii sa ramana implicati.

Prin sesiuni interactive, informatii explicative si exercitii, printre altele, cursul isi propune sa ofere cursantilor cunostintele necesare despre sistemele de management al riscului.

Obiective: Intelegerea principiilor de management al riscurilor, asa cum sunt formulate in ISO 31000. Stabilirea, mentinerea si imbunatatirea continua a unui cadru de management al riscului, in conformitate cu ghidurile ISO 31000. Aplicarea procesului de management al riscului, in conformitate cu ghidurile ISO 31000.

Cui se adreseaza: Managerilor sau consultantilor responsabili pentru gestionarea eficienta a riscurilor intr-o organizatie; persoanelor care doresc sa obtina cunostinte despre principiile, cadrul si procesul de management al riscului; persoanelor responsabile cu crearea si protectia valorii in organizatii; persoanelor interesate sa urmeze o cariera in domeniul managementului riscurilor.

Acces la CERTIFICARE ACREDITATA VALABILA LA NIVEL MONDIAL – Certificat de absolvire acreditat la nivel mondial / Worldwide Accredited Professional Certificate: Promovarea examenului online permite cursantului sa aplice pentru obtinerea urmatoarelor certificate acreditate la nivel mondial: Certified ISO 31000 Provisional Risk, Certified ISO 31000 Risk Manager. Acestea pot fi accesate in functie de anii de experienta profesionala a cursantului in ansamblu si in domeniul relevant/specific, orele de experienta necesare in sistemele de management pentru care se aplica, alte cerinte asa cum sunt mentionate in brosura cursului.

Ce inseamna curs online Manager ?

 • CURS ONLINE INTERNATIONAL

  Curs online international, disponibil 24/7 in aplicatia furnizorului de formare profesionala, recunoscut la nivel mondial in domeniul standardelor internationale.

 • Certificat de participare / Attendance record

  Documentul in valoare de 21 credite CPD (Continuing Professional Development / Dezvoltare Profesionala Continua) va fi eliberat tuturor celor care au finalizat cursul, indiferent de rezultatul examenului. Se elibereaza la cerere; document util pentru a demonstra instruirea.

 • CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ACREDITAT / Accredited Professional Certificate

  Cursantii care au promovat examenul aplica pentru obtinerea certificatului de absolvire acreditat, valabil la nivel mondial.

 • Cui se adreseaza

  Managerilor din domeniul relevant care doresc sa evalueze, sa gestioneze sau sa mentina planuri, evaluari, cadre, programe sau altele asemenea si sa-si dezvolte expertiza in management.

 • Scop

  Informatii cuprinzatoare despre conceptele si principiile fundamentale ale unui sistem de management.

 • Durata estimata pentru instruire

  3 zile.

 • Perioada

  Cursul poate fi accesat individual imediat dupa finalizarea procedurii de inscriere, fara a se astepta formarea unei grupe sau o data anume; toate materialele ce reprezinta continutul cursului pot fi accesate exclusiv online, independent, fara un program zilnic prestabilit de formator. Acces la curs pana la 12 luni.

 • Examinare

  Examen online. In cazul in care nu se promoveaza examenul, acesta se poate relua in termen de 12 luni gratuit.

 • Acces la curs

  Accesul la curs se acorda individual, in aplicatia furnizorului de formare profesionala, imediat dupa finalizarea inscrierii.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

 • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
 • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
 • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: