Curs Inspector / Referent Resurse Umane

DENUMIRE CURSCurs Inspector / Referent Resurse Umane COD COR 333304 – acreditat, ANC
STANDARDCOD COR 333304
TIP CURSCursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
EMITENT DIPLOMADiploma este emisa de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Inspector / Referent Resurse Umane COD COR 333304 – acreditat, ANC

Diploma de Inspector / Referent Resurse Umane este acreditata in baza standardului ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

RECUNOASTEREDiploma COD COR este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Inspector / Referent Resurse Umane, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).
CONDITII DE PARTICIPAREStudii medii.

Pentru participarea la cursurile ce au la baza standardele ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

DURATA CURS4 saptamani