Curs Manager Proiect Brasov

TIPUL CURSULUICURS MANAGER PROIECT BRASOV – acreditat, ANC ( COD COR 242101)
STANDARDULManager Proiect – COD COR 242101
ACREDITARECursul de formare Manager Proiect este autorizat in baza standardului ocupational COD COR emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
EMITENT DIPLOMADiploma Manager de Proiect este emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Suplimentul descriptiv este emis de Furnizorul de formare profesionala – Organism de certificare standarde internationale, acreditat international, companie multinationala.

TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager Proiect – COD COR 242101.

Diploma de Manager Proiect este acreditata in baza standardului ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

RECUNOASTEREDiploma de Manager Proiect cod COR ANC este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Manager de Proiect, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).
CONDITII DE PARTICIPAREStudii superioare.

Pentru participarea la cursurile ce au la baza standardele ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

LOCATIE CURSBRASOV.

Cursurile de formare Manager de Proiect (ANC) sunt organizate in sistem public (open) si in alte orase.

Cursurile pot fi organizate si in sistem in-house (la sediul beneficiarului).

DURATA CURS5 zile
DATA INCEPERE CURSCursul de formare Manager de Proiect (ANC) este planificat LUNAR.

Organizarea cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi FERM cu minim doua – trei saptamani inainte de data cursului.

DATA & PRET CURSOrganizarea cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

Detalii Curs MANAGER PROIECT COD COR 242101

Cursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Programul de formare “Manageri de proiect” utilizeaza tehnici de instruire intensiva pentru a transfera intr-un interval de timp scurt, de numai 5 zile, un volum de informatie impotant armonizat cu unitatile de competenta prevazute in standardul ocupational de referinta.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

Acest curs este ideal persoanelor care doresc sa elaboreze proiecte in vederea accesarii fondurilor nerambursabile si nu numai. Totodata este util tuturor celor care doresc sa acumuleze cunostinte si abilitati in domeniul managementului de proiect.

OBIECTIVE
• Buna intelegere a rolului si a tuturor aspectelor care compun functia Manager de proiect
• Cunoasterea riscurilor specifice derularii proiectelor si deprinderea abordarii metodologice a analizei de risc in proiecte
• Buna intelegere a cadrului metodologic international la care se raporteaza derularea unui proiect si exercitarea functiei Manager de proiect (PMI, APM, IPMA, EU)

• Cunosterea domeniilor care asigura derularea proiectelor in conditii controlate de-a lungul intregului ciclu de viata si deprinderea abordarii metodologice a conducerii proiectelor in concordanta cu bunele practici internationale
• Buna intelegere a ciclului de viata si a proceselor specifice proiectelor: initierea, planificarea, executia, monitorizarea si controlul, inchiderea proiectelor
• Cunoasterea parghiilor de management al calitatii specifice derularii proiectelor.

CONTINUT
• Teoria proiectelor, prezentare comparativa a cadrului metodologic
• Ciclul de viata si procesele managementului de proiect, ciclul de viata al finantarilor UE
• Managementul ariei de cuprindere in proiecte (WBS work breakdown structure)
• Managementul timpului in proiecte si planificarea proiectelor
• Managementul costurilor si rentabilizarea proiectelor
• Managementul resurselor umane
• Managementul achizitiilor in proiecte
• Managementul riscurilor in proiecte si controlul schimbariiManagementul calitatii in proiecte.

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.