Curs Auditor Intern ISO 9001 Bucuresti ( Sistemul de Management al Calitatii )

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 9001 Bucuresti
STANDARD & EDITIEISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
TIP DIPLOMA Diploma de Auditor Intern ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii.
RECUNOASTERE DIPLOMA
Diploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS3 zile.
ORASBUCURESTI

Cursurile de formare Auditor Intern ISO 9001 sunt organizate in sistem public (open) si in alte orase.

Cursurile pot fi tinute si in sistem in-house (la sediul beneficiarului).

Detalii Curs Auditor Intern ISO 9001:2015 Bucuresti

Cursul isi propune sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul calitatii.

CUI I SE ADRESEAZA ACEST CURS

Acest curs este ideal daca sunteti responsabil de sistemul de management al organizatiei din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne.

OBIECTIVE

La finalul cursului veti fi capabil sa:
• planificati, conduceti si sa coordonati un audit intern al SMC conform cerintelor din standardele ISO 9001:2015 si ISO 19011;
• aplicati abilitatile practice necesare pentru a efectua audituri interne eficace conform cerintelor ISO 9001:2015;
• efectuati audituri la locul de munca ce vor contribui la imbunatatirea continua a proceselor din cadrul organizatiei dumneavoastra.

CONTINUT

– Concepte si termeni referitori la managementul calitatii si auditul calitatii.
– Cunoasterea si intelegerea standardelor ISO 9000
– Cunostinte si tehnici de pregatire, conducere, raportare a auditului si efectuare a activitatilor care urmeaza auditului. Responsabilitatile auditorilor. Tehnica interviului. (cf. ISO 19011)
– Auditul la faţa locului (exerciţiu practice)

CERTIFICAT

Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de absolvire „Auditor intern al Sistemelor de Management al Calitatii”.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: