Curs Manager ISO 14001 :2015 Management de Mediu Brasov

DENUMIRE CURSCURS MANAGER ISO 14001 : 2015 MANAGEMENT DE MEDIU: BRASOV
STANDARD & EDITIEISO 14001 : 2015 – Sistemul de Management de Mediu (noua editie a standardului)
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager Mediu, este emis in baza standardului international ISO 14001 : 2015 – Sistemul de Management de Mediu (editia noua).
RECUNOASTEREDiploma este recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Manager ISO 14001:2015 Mediu, ISO 14001 SISTEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
Programul se adreseaza responsabililor de mediu, salariatilor cu atributii in domeniul protectiei mediului care doresc o calificare profesionala atestata printr-o diploma recunoscuta oficial, personalului cu atributii de control si verificare in domeniul protectiei mediului din cadrul administratiei centrale sau locale, altor persoane interesate.

OBIECTIVE
• Proiectarea sistemului de management de mediu
• Organizarea si supravegherea auditului de mediu
• Monitorizarea si corectarea periodica a managementului de mediu
• Proiectarea si gestionarea sistemului informational al managementului de mediu
• Oganizarea departamentului de protectie a mediului
• Planificarea activitatilor de protectie a mediului

CONTINUT
Cursul este structurat pe 3 module:
M1. Istoric, definitii si notiuni generale de management de mediu.
• Cerintele standardului SR EN ISO 14001:2015 din perspectiva auditorului SMM
• Prezentarea standardului de auditare SR EN ISO 19011: 2011
• Initiere si planificare audit, desemnare echipa
M2. Intocmirea documentelor specific activitatii de audit, intocmirea planului de audit, conducerea auditului, pregatirea concluziei auditului
M3. Intocmirea si difuzarea raportului de audit, analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului de management de mediu.

CERTIFICAT

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager al Sistemelor de Management de Mediu, conform noii editii a standardului international ISO 14001:2015.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: