Curs Manager Mediu Brasov

DENUMIRE CURSCURS MANAGER MEDIU BRASOV
STANDARD & EDITIEManager Mediu
ISO 14001:2015 – Sistemul de Management de Mediu
TIP CURSCursul este recunoscut in domeniul Standardelor Internationale
DURATA CURS3/5 zile
TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager Mediu emis in baza standardului international ISO 14001 – Sistemul de Management de Mediu de catre furnizorul de formare profesionala.
RECUNOASTEREDiploma este recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Manager Mediu, ISO 14001 SISTEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
Programul se adreseaza responsabililor de mediu, salariatilor cu atributii in domeniul protectiei mediului, personalului cu atributii de control si verificare in domeniul protectiei mediului, altor persoane interesate.

OBIECTIVE
• Proiectarea sistemului de management de mediu
• Organizarea si supravegherea auditului de mediu
• Monitorizarea si corectarea periodica a managementului de mediu
• Proiectarea si gestionarea sistemului informational al managementului de mediu
• Oganizarea departamentului de protectie a mediului
• Planificarea activitatilor de protectie a mediului

CONTINUT
– Istoric, definitii si notiuni generale de management de mediu.
• Cerintele standardului ISO 14001:2015 din perspectiva auditorului SMM
• Prezentarea standardului de auditare ISO 19011: 2018
• Initiere si planificare audit, desemnare echipa
– Intocmirea documentelor specific activitatii de audit, intocmirea planului de audit, conducerea auditului, pregatirea concluziei auditului
– Intocmirea si difuzarea raportului de audit, analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului de management de mediu.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: