Curs Auditor Intern IFS Brasov – International Featured Standards
DENUMIRE CURS | Curs Auditor Intern IFS Brasov |
---|---|
STANDARD & EDITIE | IFS – International Featured Standards (Siguranta Alimentara) |
TIP CURS | Curs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale / Standardelor Internationale. |
DURATA CURS | 3 zile |
TIP DIPLOMA | Diploma de Auditor Intern IFS – International Featured Standards.
Toti participantii vor primi un certificat de participare. |
RECUNOASTERE DIPLOMA | Diploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale / Standardelor Internationale. |
Detalii curs auditor intern IFS Brasov
Aceasta instruire constituie o introducere pentru toti cei implicati in dezvoltarea, implementarea si gestionarea unui standard international pentru produsele alimentare si ofera cerinte comune privind calitatea si siguranta alimentara, unde prioritatea se axeaza pe mentinerea si imbunatatirea continua a acestui sistem.
CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
– personalului companiilor desemnat pentru efectuarea auditurilor interne IFS intr-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita
– sefilor companiei responsabili pentru coordonarea, gestionarea si punerea in aplicare a IFS intr-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita
– consultantilor pentru IFS
– tuturor celor care doresc sa isi dezvolte formarea/activitatile in domeniul auditurilor in industria alimentara
CONTINUT
– Istoricul Standardelor Internationale IFS si a Standardului IFS pentru produsele alimentare
– Tipuri de audit; Domeniul de aplicare al auditului; Clarificarea domeniului de aplicare a diferitelor standarde IFS
– Evaluarea cerintelor; nivele de clasificare a constatarilor; cerinte ce pot da nastere unei neconformitati KO; Gestionarea cerintelor KO; posibilitati de notare
– Ciclul de certificare; Schema Procesului de certificare; Sectoarele de produse si sectoarele tehnologice
– Cerintele de audit (discutii detaliate pe baza „Lista cerintelor de audit” – anexa la IFS VERS. 6)
– Procesul de acreditare si de certificare IFS; Cerinte specifice pentru formatori (traineri) IFS
– Cerinte pentru auditorii IFS; Dreptul de proprietate si de utilizare a logo-ului IFS Food
– Legislatie in vigoare
– Studii de caz.
Formatori
Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.
ORGANIZARE
Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:
- LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA – in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
- ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.
- ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.
DATA & PRET
In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)
In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.
In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.