Curs Auditor Intern Managementul Riscului ISO 31000

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern Managementul Riscului ISO 31000
STANDARD & EDITIEISO 31000 : 2018 – Sistemul de Management al Riscului. Linii directoare.

TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS3 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern in Managementul Riscului (ISO 31000)
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern Managementul Riscului ISO 31000

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Buna intelegere a conceptului, principiilor si tendintelor ce guverneaza managementul riscurilor si infrastructura internationala asociata in mediul economic si social actual.
  • Buna intelegere a contextului in care opereaza managementul integrat al riscurilor organizatiei, a cerintelor legale si de reglementare, a standardelor de buna practica aplicabile organizatiilor.
  • Cunoasterea cerintelor standardului international ISO 31000.
  • Intelegerea conceptelor promovate prin intermediul principalelor standarde ce opereaza cu notiuni din domeniul riscului organizational : ISO 22301, ISO 27005, ISO 14001, ISO 45001 etc.
  • Intelegerea cerintelor privind gestionarea procesului de management integrat al riscurilor in cadrul organizatiei.
  • Intelegerea cerintelor privind implementarea metodelor adecvate de evaluare a riscurilor (identificare, analiza, estimare), privind stabilirea criteriilor de evaluare si a pragului de acceptabilitate.
  • Intelegerea cerintelor privind tratarea riscurilor “4T”: Tolerare, Tratare, Transfer si Terminare.
  • Abilitatea de a planifica implementarea si gestionarea unui sistem de management al riscurilor in organizatie.
  • Cunostinte si tehnici de pregatire, conducere, raportare a auditului şi efectuare a activitatilor care urmeaza auditului. Responsabilitatile auditorilor. Tehnica interviului. (cf. ISO 19011)
  • Auditul la fata locului (exercitii practice).

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: