CURS AUDITOR MANAGEMENTUL SERVICIILOR IT - ISO/IEC 20000-1:2011

Cursul își propune să facă o introducere în tehnica auditului și să sedimenteze conceptele și termenii referitori la managementul serviciilor.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
– Persoanele interesate de managementul serviciilor care doresc sa înțeleagă conceptul de ”Service Lifecycle” și procesele aferente.
– Personalul din domeniul IT implicat efectiv în furnizarea și suportul serviciilor IT oferite, interesat de cele mai bune practici în domeniu. 

OBIECTIVE
• Să ofere participanţilor abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru implementarea și auditarea proceselor de management al serviciilor, în conformitate cu cerinţele standardului internațional ISO/IEC 20000-1:2011.
• Să explice principiile şi practicile gestionării unui sistem de management al serviciilor, să prezinte procesele de suport ale serviciilor și facă o incursiune în activitatea de audit al acestor procese.
• Să prezinte noţiuni introductive de Management al Serviciilor IT (ITSM) și in ITIL (IT Infrastructure Library). Vor fi explicate procesele de service management (livrarea serviciilor, relatia dintre procese, procese de rezolutie si de control), conform standardelor și bunelor practici internaționale.

CONȚINUT
Cursul răspunde la următoarele întrebări:
• Care sunt recomandările standardelor internaţionale pentru managementul serviciilor?
• Cum identificam și documentam procesele Sistemului de Management al Serviciilor?
• Care sunt bunele practici cu privire la implementarea proceselor de management al serviciilor?
• Cum se integrează sistemul de management al serviciilor în sistemele de management existente: managementul securității informației, managementul calităţii, etc.?
• Unde pot găsi informaţii suplimentare pentru a proiecta un SMS?

Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecărui cursant este evaluată în funcţie de sarcini, discuţii, prezentări, contribuţii personale, sarcini îndeplinite, gestionarea optimă a timpului şi punctualitate.

CERTIFICAT
Participanții care promovează examenul final vor primi certificatul de participare și absolvire pentru Auditor al Sistemului de Management al Serviciilor. Certificatele vor fi eliberate sub acreditarea APMG.

DURATA: 2 zile

LOCATIE: la sediul Beneficiarului / Clientului.

Solicita cursuri IN-HOUSE pentru echipa ta

Completeaza formularul de mai jos si obtine Oferta CISEO pentru Cursuri In-House, dedicate angajatilor tai si organizate la sediul companiei tale (minim 7 angajati per companie):
  • Va rugam sa mentionati mai sus, complet si corect, urmatoarele detalii necesare pentru intocmirea ofertei: denumirea cursului, tema, standardele solicitate, data inceperii cursului, numarul de participanti la curs, localitatea unde va avea loc cursul in house, alte detalii importante din punctul dvs. de vedere.
  • Please enter a number greater than or equal to 7.
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.