Print Friendly, PDF & Email

CURS AUDITOR / AUDITOR SEF ISO 27001 (Sistemul de Management al Securitatii Informatiei), ACREDITAT IRCA

DENUMIRE CURSCurs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 27001
STANDARD & EDITIEISO 27001:2013 – Sistemul de Management al Securitatii Informatiei
TIP CURSCurs acreditat de IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati (http://www.irca.org/)

Cursul include nivelurile: Auditor Sef, Auditor Extern de Terta Parte, Auditor Extern de Secunda Parte (Audituri la Furnizori), Auditor Intern de Prima Parte.
Cursul este recunoscut la nivel international si indeplineste cerinta de formare necesara inregistrarii ca auditor la nivelul corespunzator IRCA.

DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 27001 – Sistemul de Management al Securitatii Informatiei, acreditata IRCA.
RECUNOASTEREDiploma acreditata IRCA este recunoscuta la nivel international si national.

Detalii Curs Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 27001

Cursul detaliază aspectele teoretice și practice necesare implementării, auditării și certificării unui Sistem de Management al Securității Informației în cadrul unei organizații.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS:
• Managerilor şi responsabililor cu Securitatea Informațiilor;
• Specialiştilor în domeniul IT şi al Managementului Calității;
• Auditorilor de securitate care doresc extinderea și certificarea competențelor;
• Specialiștilor care doresc să implementeze un Sistem de Management al Securitatii Informatiilor în conformitate cu ISO/IEC 27001:2013;
• Persoanelor care doresc să obțină competentele de audit, a indeplinirii de către Sistemul de Management al Securității Informațiilor a cerințelor standardului ISO 27001:2013, ca auditor intern sau extern;
• Auditorilor de terţa parte care doresc să se înscrie la IRCA şi au nevoie de o instruire recunoscută de acest organism.

OBIECTIVE:
• Prezentarea conceptelor de securitate a informației;
• Identificarea de măsuri concrete de protejare a unei organizații împotriva furtului de informații / bunuri, și a divulgării neautorizate a informațiilor confidențiale, a pierderii datelor, etc.
• Crearea unui cadru de continuitate a afacerii în caz de dezastru și tratarea incidentelor de securitate;
• Managementul riscurilor de securitate a informației, evaluarea vulnerabilităților și a amenințărilor specific

TEMATICA:
• Principii si vocabular specific managementului securitatii informatiei
• Prezentarea cerințelor standardelor international si relatiilor dintre SR ISO/CEI 27001, SR ISO/CEI 27002,
SR ISO/CEI 27005, SR ISO 19011;
• Prezentarea legislației românești si internationale aplicabile în domeniu;
• Prezentarea modalităților de implementare a prevederilor standardelor enumerate;
•Prezentarea proceselor implicate in stabilirea, implementarea, operarea, monitorizarea, analiza si imbunatatirea SMSI.
• Elaborarea și documentarea unui sistem de management al securitatii informației ;
• Prezentarea procesului de auditare și certificare a unui sistem de management al Securității Informației;
• Insusirea tehnicilor de audit privind procesul de audit conform standardului ISO 19011:2011 (ex.: modalități de colectare a dovezilor de audit, comportament în timpul auditului);
• Coordonarea și conducerea echipei de audit (ex.: modul de desfășurare a unui audit, efectuarea auditului, raportarea rezultatelor);
• Documentarea auditului, de la planificare la raportul de audit.
• Identificarea, evaluarea riscurilor si modificarea riscului privind securitatea
• Notiuni de cea mai buna practica in managementul securitatii informatiei
• Monitorizarea performantelor SMSI si imbunatatirea continua
• Cerinte pentru certificarea conformitatii cu referentialul ISO 27001
• Exerciţii practice, studii de caz, scenarii de audit etc.

Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecărui cursant este evaluată în funcţie de sarcini, discuţii, prezentări, contribuţii personale, gestionarea optimă a timpului şi punctualitate. Promovarea acestei evaluări continue va permite cursantului să susţină examenul scris prevăzut la finalul cursurilor.

Participanţii care promovează examenul final vor primi certificatul de „Auditor/Auditor șef al Sistemelor de Management al Securitatii informatiei”, recunoscut la nivel internaţional, inregistrat IRCA (www.irca.org).

Afla aici Calendarul & Pretul Cursurilor OPEN (deschise publicului):

Nota: Catalogul CISEO este un excelent instrument online utilizat in scop pur informativ: inscrierea oficiala la cursuri se face prin transmiterea pe email a unui formular completat si semnat; prin catalog nu se fac plati online. Nu ti se solicita date sensibile sau cu caracter special, iar datele precum numele, email-ul si telefonul tau sunt in siguranta! Ceri si Primesti imediat, pe e-mail, informatii direct din catalog & Beneficiezi de reduceri de pret pentru simpla creare a contului si pentru rezervarea online de locuri, pentru tine si echipa ta, la CURSURI ISO / STANDARDE INTERNATIONALE!

Nota: Daca nu mai gasesti userul si parola de acces in contul tau, verifica si folderul Spam sau reseteaza-ti parola.

Nota: Suntem aici pentru tine, la dispozitia ta!

FURNIZORI DE FORMARE PROFESIONALA

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

  • Lectorii pentru cursurile ISO au o bogata experienta atat in calitate de traineri pentru furnizori de formare profesionala de top, Organisme de Certificare acreditate, companii nationale si internationale, cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate.
  • Lectorii pentru cursurile IRCA sunt Lead Auditori, certificati IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, auditori de terta parte si sefi ai echipelor de audit din cadrul Organismelor de Certificare acreditate, companii multinationale.
  • Lectorii pentru cursurile ANC si ISCIR au o vasta experienta practica si pedagogica in activitatea de formare profesionala a adultilor, atestati ANC si ISCIR.
  • Lectorii pentru cursurile Soft Skills sunt traineri seniori, certificati, experti in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate in sistem in-house (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open), va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale oragnizate in sitem open (deschis publicului)

1.SOLICITA DETALII :

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta” si vei fi redirectionat imediat catre Catalogul online de cursuri CISEO.

2. REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru a te inscrie gratuit la catalogul de cursuri CISEO si apoi rezerva online locuri la cursurile care te intereseaza pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO

Solicita cursuri open pentru Standarde ISO / Standarde Internationale, pentru tine sau echipa ta

Creeaza-ti mai jos contul tau ca sa afli pe loc Calendarul & Preturile cursurilor OPEN din Catalog: Ceri si Primesti imediat, pe e-mail, informatii direct din catalog & Beneficiezi de reduceri de pret pentru simpla creare a contului si pentru rezervarea online de locuri, pentru tine si echipa ta, la CURSURI ISO / STANDARDE INTERNATIONALE!

Daca nu ai un cont in catalogul CISEO, solicita informatii completand campurile de mai jos:

NOTA:

1. Te rugam sa te asiguri intotdeauna ca cererea ta se trimite! Daca dupa ce apesi butonul „Trimite solicitarea ta” nu esti directionat imediat la catalogul CISEO, la pagina Calendar & Preturi, inseamna ca ceva nu a functionat bine si cererea ta nu a fost trimisa. Verifica daca mai sus in aceasta pagina au aparut erori la completarea campurilor din formular – le vei remarca scrise cu rosu. Corecteaza aceste erori si apoi apasa din nou butonul „Trimite solicitarea ta”.

2. Daca adresa ta de email este deja in baza noastra de date, este necesar sa te autentifici in contul tau aici: LOGIN sau, daca nu mai stii parola, sa urmezi linkul pentru parola pierduta („Lost your password?”), care iti apare sub butonul rosu „Autentificare”dupa ce apesi aici LOGIN.