Curs Manager Calitate Brasov

DENUMIRE CURSCurs Manager Calitate Brasov – curs acreditat ANC
STANDARD & EDITIEManager Calitate – COD COR 242114, 180 ore
ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii.
TIP CURSCursul este autorizat de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si recunoscut de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
DURATA CURS180 ore, conform noului Standard Ocupational in vigoare pentru functia de MANAGER CALITATE COD COR 242114, emis de ANC si valabil din noiembrie 2015, structurate astfel:

– 7 zile (60 ore) teorie si
– 120 ore practica.

TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager in domeniul Managementului Calitatii, COD COR 242114.

Diploma de Manager Calitate este emisa si acreditata de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii de catre furnizorul de formare profesionala.

RECUNOASTEREDiploma acreditata ANC este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Manager Calitate, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR). De asemenea, acest tip de diploma, impreuna cu suplimentul descriptiv, va permite Managementul Sistemelor de Calitate, inclusiv in vederea obtinerii certificarii ISO 9001.

Detalii Curs Manager Calitate – COD COR 242114, ISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii

Cursul este autorizat de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• firmelor care doresc sa-si implementeze un sistem de management al calitatii;
• firmelor care si-au implementat un sistem de management al calitatii si doresc imbunatatirea functionarii acestuia;
• institutiilor publice care doresc sa isi formeze specialisti in sisteme de management al calitatii;
• ONG-uri care, prin domeniul lor de activitate, au tangenta directa cu managementul calitatii
• oricaror alte persoane fizice ce doresc sa devina specialisti in managementul calitatii si auditul calitatii sau care doresc sa obtina certificarea ANC (fostul CNFPA).

Participantii trebuie sa aiba studii superioare.

OBIECTIVE
• Realizarea unui sistem de management de calitate conform ISO 9001:2015;
• Intocmirea documentelor specifice managementului de calitate;
• Gestionarea si functionarea la parametri optimi a sistemului de management de calitate;
• Pregatirea personalului pentru calitate;
• Monitorizarea implementarii unui sistem de management al calitatii;
• Stabilirea etapelor pentru auditurile interne al managementului calitatii;
• Mentinerea si imbunatatirea sistemului de calitate;
• Evaluarea furnizorilor.

CONTINUTUL CURSULUI Manager Calitate – COD COR 242114 – ISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii
• Managementul general al organizatiei si managementul calitatii ca disciplina componenta
• Managementul calitatii si infrastructura internationala a calitatii
• SR EN ISO 9001 principii si cerinte
• Sistemul de management al calitatii, sisteme de management
• Implementare, certificare, mentinere sisteme de management al calitatii
• SR EN ISO 19011 si auditul intern al calitatii
• Functia de Manager calitate si imbunatatirea continua.

Cursul respecta cerintele Standardului Ocupational actualizat, in vigoare din 2015: Manager Calitate – COD COR 242114 si ISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii.

STRUCTURA CURSULUI Manager Calitate – COD COR 242114 – ISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii

Pregatirea teoretica din cele 60 ore de teorie (7 zile de curs) include cele 7 Module prezentate in Planul de Pregatire din standardul ocupational COD COR 242114:

1. Leadership.
2. Management Strategic.
3. Elemente si metode ale managementului.
4. Instrumente ale Managementului Calitatii.
5. Orientarea catre client.
6. Managementul Lantului de Aprovizionare.
7. Instruire si Dezvoltare

Perioada de practica de 120 ore se finalizeaza cu un proiect ce va fi sustinut in timpul examinarii asistate de comisia ANC.

CONDITII DE PARTICIPARE LA CURSUL DE FORMARE Manager Calitate – COD COR 242114, ISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii

Studii superioare.

Pentru participarea la cursurile acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii, copie diploma/ certificat sau recomandare care sa ateste competentele solicitate de standardul ocupational, conform specificatiilor de mai jos:

Citat din standardul ocupational:

“Competente si deprinderi necesare accesului la program:

– abilitati avansate de planificare, managementul riscurilor, coordonare echipe, abilitati decizionale, management al conflictelor, evaluare si revizuire, raportare, furnizare si obtinere feedback, autoevaluare.

Competentele si deprinderile mentionate vor fi demonstrate la inscriere , astfel:
– Printr-un program de formare sau o certificare de competente cu recunoastere nationala (copie de pe diploma/certificat plus suplimentul descriptiv din care sa reiasa competentele/deprinderile necesare);
– Recomandare de la ultimul loc de munca in care sa fie evidentiata asumarea responsabiliatii pentru competentele si deprinderile mentionate.

Pentru competentele si deprinderile care nu pot fi dovedite conform procedurii mentionate mai sus, sa va sustine, la inceputul cursului, un test de evaluare, aplicat de furnizor, prealabil inceperii cursului. Testul va fi structurat distinct, pe fiecare domeniu mentionat, iar in situatia detinerii unora dintre competente evaluarea se va realiza doar pentru celelalte domenii.”

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Manager al Sistemelor de Management al Calitatii, cod COR 242114, recunoscut de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO