Curs Online Auditor Intern ISO 14001 Sisteme de Management de Mediu

Citeste mai mult despre fiecare beneficiu – click pe imagine:

CURSURI ONLINE: ACCESIBILITATE & INDEPENDENTA

Cursurile online pot fi accesate pe loc, de oriunde, independent si indiferent de numarul de cursanti. Te inscrii si primesti acces la curs. Fara sa astepti si sa depinzi de formarea grupei. Fara sa te deplasezi. Fara program fix cand nu poti. In ritmul tau.

CURSURI ONLINE: CUNOSTINTE TEORETICE & PRACTICE VERIFICATE SI CERTIFICATE

Cursantii acumuleaza cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu, lectori si auditori de terta parte cu vasta experienta profesionala.

CURSURI ONLINE: RITM PROPRIU & TIMP DE CALITATE

Cursantii invata in ritmul lor, in functie de cat de repede au nevoie de instruire / diploma sau in functie de cat timp de calitate pot aloca zilnic/saptamanal/lunar.

CURSURI ONLINE: DISPONIBILITATE CONTINUA

Cursurile online sunt disponibile nonstop (24/7) timp de 3 luni. Tu stabilesti ritmul, programul si timpul alocat zilnic/saptamanal/lunar, pe parcursul celor trei luni.

CURSURI ONLINE: CERTIFICARE RECUNOSCUTA

Primesti certificate / diplome de absolvire recunoscute in domeniul Standardelor Internationale.

CURSURI ONLINE: FORMATOR DE RENUME IN DOMENIUL STANDARDELOR INTERNATIONALE

Furnizor de Formare Profesionala ACREDITAT PREMIUM. Personalul organizatiei dvs. este instruit de un Organism International de Certificare Sisteme de Management, acreditat de Organisme de Acreditare.

CURSURI ONLINE: INVESTITIE REDUSA SEMNIFICATIV, COMPARATIV CU PARTICIPAREA LA CURSURILE OPEN SAU IN-HOUSE

In cazul cursurilor open (deschise publicului) sau in-house (la sediul beneficiarului) este necesar intotdeauna un buget suplimentar de doua - trei ori mai mare.

CURSURI ONLINE: ORGANIZARE INTERNA IMBUNATATITA, EFICACE SI EFICIENTA

Specialistii instruiti si certificati in domeniul Standardelor Internationale sunt cei care pun in aplicare si obtin rezultate in ceea ce priveste organizarea interna.

CURSURI ONLINE: PERSONAL INSTRUIT & CERTIFICAT IN DOMENIUL BUNELOR PRACTICI INTERNATIONALE

Organizatiile beneficiaza de specialisti instruiti si certificati in domeniul bunelor practici / standardelor internationale.

CURSURI ONLINE: EVITAREA PIERDERII CERTIFICARII & INVESTITIEI

Evitarea pierderii certificarilor obtinute de companie sau a investitiei in certificare.

CURSURI ONLINE: TII PASUL CU EVOLUTIA IN ERA TEHNOLOGIEI

A beneficia de instruire online inseamna a tine pasul cu evolutia in era tehnologiei.

CURSURI ONLINE: CUNOSTINTE PROFESIONALE UTILE PENTRU TOTDEAUNA

Obtii un bagaj de cunostinte profesionale pe care vei putea sa il "porti" oriunde.

CURSURI ONLINE: DOVADA INTERESULUI TAU PENTRU EVOLUTIA TA PROFESIONALA

Dovada certa pe care sa o prezinti oricarei parti interesate ca evolutia profesionala face parte din prioritatile tale.

CURSURI ONLINE: PERSPECTIVA UNEI CARIERE STABILE & JOB-URI / PROIECTE NOI

Toate organizatiile, indiferent de domeniul de activitate, zona si dimensiune au nevoie de specialisti instruiti si certificati in domeniul Bunelor Practici / Standardelor Internationale.

CURSURI ONLINE: CURSURILE PERFECTE DACA AI O CARIERA IN MEDIUL PRIVAT

Cursurile au la baza Standardele Internationale ISO, ce contin bunele practici stabilite si recunoscute la nivel Mondial.

CURSURI ONLINE: RECUNOASTERE EGALA CU UN CURS LA SALA SAU IN SISTEM VIDEOCONFERINTA

Diplomele primite la finalizarea cursurilor online si diplomele obtinute in urma participarii la cursurile organizate la sala sau videoconferinta, sunt identice.

CURSURI ONLINE: CERTIFICARE MULTIPLA, UN PLUS DE PRESTIGIU

Primesti: Diploma de absolvire emisa de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM PLUS Certificatul de inregistrare in Registrul “Training & Certificare Personal” dedicat Profesionistilor din Romania.

CURSURI ONLINE: DIPLOMA RECUNOSCUTA IN DOMENIUL STANDARDELOR INTERNATIONALE

Diplomele se emit de catre un Organism International de Certificare ACREDITAT PREMIUM si sunt IDENTICE cu diplomele emise pentru instruirile desfasurate la sala de curs sau in sistem videoconferinta.

CURSURI ONLINE: CONTINUT CONSISTENT

Cumperi cursuri online cu o cantitate mare de informatii utile, bine organizata si structurata. Cu alte cuvinte, cumperi “produse cu bumbac 100%, nu doar 5%”.

CURSURI ONLINE: INVESTITIE RENTABILA

In schimbul investitiei tale in fiecare curs, primesti mult mai mult decat o diploma.

CURSURI ONLINE: EXAMINARE OPTIMIZATA

Cursantii care nu promoveaza testele, vor putea sa dea testul din nou / sa participe la sesiuni de reexaminare.

CURSURI ONLINE: TU CONTROLEZI DURATA CURSULUI

Poti sa parcurgi un curs estimat ca ar trebui sa dureze 16 ore intr-o singura zi sau in 3 luni.

CURSURI ONLINE: AGENDA TA ESTE RESPECTATA 100%

Nu depinzi de agenda altor cursanti sau a lectorului, de un program fix zilnic sau de o anumita perioada cand ar trebui sa fii prezent la curs. Programul tau, agenda ta.

CURSURI ONLINE: TU STABILESTI PROGRAMUL

In timpul celor 3 luni cat vei avea acces la curs, vei urma lectiile cand vei dori si vei putea, dupa programul tau. Timpul tau, programul tau.

CURSURI ONLINE: POTI SA TESTEZI INAINTE SA PLATESTI

Poti sa ne testezi tu mai intai si sa platesti doar dupa ce vezi cum se deruleaza acest tip de curs online.

CURSURI ONLINE: TU CONTROLEZI RITMUL DE INVATARE

Asimilezi cunostinte in "doza" potrivita tie. Fie ca ai nevoie sau poti sa inveti rapid, fie ca ai nevoie sa acorzi mai mult timp anumitor subiecte tratate in curs, decizia este 100% la tine.

CURSURI ONLINE: NAVIGHEZI IN SIGURANTA PRIN CURSURI ONLINE

Vei parcurge modulele si lectiile cursurilor online in deplina siguranta.

CURSURI ONLINE: PROCES DE INVATARE FACILITAT

Cursul este prezentat intr-un mod mult mai atractiv, mai usor de parcurs si mai util, facilitand procesul de asimilare a informatiilor prezentate.

CURSURI ONLINE: SIMPLU & USOR DE PARCURS

Poti sa ceri acces de test la cursul online. Daca noi nu trecem testul, tu iti retragi acordul. Simplu si usor.

FURNIZOR DE FORMARE PROFESIONALA: ACREDITAT PREMIUM

Organism International de Certificare Sisteme de Management, parte dintr-un grup acreditat la nivel international, punct de referinta pe piata de specialitate. Organismul international de certificare se bucura de recunoastere la nivel mondial, si implicit national, pe baza acreditarilor emise de Organisme de Acreditare. Acesta este integrat in structurile europene si internationale European Co-operation for Accreditation (EA) si International Accreditation Forum (IAF) si membru semnatar al acordului international MLA – Multilateral Agreement privind valabilitatea nationala si internationala si recunoasterea reciproca a certificatelor pentru sisteme de management precum ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO 3834, ISO 37001 etc.

TIP DIPLOMA

Diploma de absolvire curs Auditor Intern ISO 14001:2015 Sisteme de Management de Mediu, emisa de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM.

CERTIFICARE RECUNOSCUTA

Dupa finalizarea cursului, se emit diplome de absolvire recunoscute in domeniul Standardelor Internationale / Standardelor Internationale, identice cu cele emise pentru cursurile la sala sau in sistem videoconferinta.

Diplomele de absolvire pentru cursurile online sunt emise de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM.

RECUNOASTERE EGALA CU UN CURS LA SALA SAU IN SISTEM VIDEOCONFERINTA

Diploma primita la finalizarea unui curs online este similiara cu cea obtinuta in urma participarii la cursurile organizate la sala sau in sistem videoconferinta. Nu exista nicio diferenta intre cele doua tipuri de diplome.

CERTIFICARE MULTIPLA, UN PLUS DE PRESTIGIU: CERTIFICAT DE INREGISTRARE IN REGISTRUL „TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL”

La finalizarea cursului primesti:
1. Diploma de absolvire emisa de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM, recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale
PLUS
2. Certificatul care atesta faptul ca esti inregistrat in Registrul “Training & Certificare Personal” dedicat Profesionistilor din Romania.

Cuprins Curs Online Auditor Intern ISO 14001:2015 Sisteme de Management de Mediu

Deschide si citeste mai mult despre fiecare sectiune:

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: