Curs Online Cerinte ISO 9001:2015 Sisteme de Management al Calitatii

Citeste mai mult despre fiecare beneficiu – click pe imagine:

Prezentare curs

DENUMIRE CURS:

Curs Online Cerinte ISO 9001 : 2015 Sisteme de Management al Calitatii

STANDARD & EDITIE:

ISO 9001:2015 Sisteme de Management al Calitatii

TIP CURS: 
Curs Cerinte ISO 9001 recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.

CUI I SE ADRESEAZA ACEST CURS

Cursul este ideal pentru responsabilii de sistemul de management al organizatiei si/sau pentru personalul care efectueaza audituri interne, precum si pentru toate persoanele interesate sa cunoasca bunele practici internationale privind managementul calitatii.

Acest curs online este recomandat pentru persoanele cu cariera de Business Manager, Antreprenor, Manager Resurse Umane, Manager Marketing, Manager Achizitii etc.

De asemenea, cursul online este indicat pentru toti angajatii din companii (IMM-uri sau multinationale), in mod special pentru cei din departamentele TESA (Tehnic, Economic si Socio-Administrativ).

OBIECTIVE

La finalul cursului online, cursantii vor fi familiarizati cu cerintele din standardul ISO 9001:2015, o etapa de baza atat pentru implementarea cat si pentru auditarea acestui sistem de management.

Recunoastere curs

FURNIZOR DE FORMARE PROFESIONALA: ACREDITAT PREMIUM

Organism International de Certificare Sisteme de Management, parte dintr-un grup acreditat la nivel international, punct de referinta pe piata de specialitate. Organismul international de certificare se bucura de recunoastere la nivel mondial, si implicit national, pe baza acreditarilor emise de Organisme de Acreditare. Acesta este integrat in structurile europene si internationale European Co-operation for Accreditation (EA) si International Accreditation Forum (IAF) si membru semnatar al acordului international MLA – Multilateral Agreement privind valabilitatea nationala si internationala si recunoasterea reciproca a certificatelor pentru sisteme de management precum ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO 3834, ISO 37001 etc.

TIP DIPLOMA

Diploma de absolvire curs Cerinte ISO 9001:2015 Sistemul de Management al Calitatii, emisa de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM.

CERTIFICARE RECUNOSCUTA

Dupa finalizarea cursului, se emit diplome de absolvire recunoscute in domeniul Standardelor Internationale, identice cu cele emise pentru cursurile la sala sau in sistem videoconferinta.

Diplomele de absolvire pentru cursurile online sunt emise de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM.

RECUNOASTERE EGALA CU UN CURS LA SALA SAU IN SISTEM VIDEOCONFERINTA

Diploma primita la finalizarea unui curs online este similiara cu cea obtinuta in urma participarii la cursurile organizate la sala sau in sistem videoconferinta. Nu exista nicio diferenta intre cele doua tipuri de diplome.

CERTIFICARE MULTIPLA, UN PLUS DE PRESTIGIU: CERTIFICAT DE INREGISTRARE IN REGISTRUL „TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL”

La finalizarea cursului primesti:
1. Diploma de absolvire emisa de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM, recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale
PLUS
2. Certificatul care atesta faptul ca esti inregistrat in Registrul “Training & Certificare Personal” dedicat Profesionistilor din Romania.

Durata curs

DURATA Curs Online Cerinte ISO 9001:2015

16 ore (14 ore alocate pentru studiu plus 2 ore alocate pentru teste)

PROGRAM & DISPONIBILITATE CURS

Cursurile online din Platforma “Training & Certificare Personal” powered by CISEO® sunt disponibile nonstop (24/7) timp de 3 luni.

Un curs online se poate finaliza fie in cateva ore/zile, fie in 3 luni, in functie de durata cursului si programul zilnic/saptamanal/lunar al fiecarui cursant.
Indiferent cand este finalizat, accesul la cursul achizitionat ramane valabil timp de 3 luni.

Investitie curs

SERVICII & FACILITATI INCLUSE IN PRET:

 • Suport curs online
 • Disponibilitate lector pe e-mail si/sau online (sesiune online de intrebari, programata intr-un interval prestabilit)
 • Sustinerea examenului
 • Diploma de absolvire recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale, emisa de Organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM
 • Certificatul de inregistrare in Registrul „Training & Certificare Personal” powered by CISEO®
 • Cheltuielile logistice cu deplasarea, cazarea si masa lectorilor si cursantilor – nu este cazul

REDUCERI DE PRET
La pretul de grila se aplica reducerile valabile la data inscrierii (detalii mai jos).

INVESTITIE REDUSA SEMNIFICATIV, COMPARATIV CU PARTICIPAREA LA CURSURILE OPEN SAU IN-HOUSE: 

Investitia totala intr-un curs online este de aproximativ 30 – 50% din investitia intr-un curs open/in-house – vezi calculul de aici.

In cazul cursurilor open (deschise publicului) sau in-house (la sediul beneficiarului) este necesar intotdeauna un buget suplimentar de doua – trei ori mai mare, deoarece  angajatorul sau cursantul trebuie sa plateasca, in plus fata de pretul cursului, pentru:

deplasare: costul cu deplasarea pentru cursanti plus lectori, in functie de distanta (de ex. Timisoara sau Satu Mare sau Iasi => Bucuresti) si mijlocul de transport (autoturism, tren sau avion) => de la aprox. 50 EUR pana la 100/200 EUR;
masa: costul cu masa pentru fiecare cursant plus lectori, aproximativ 20 – 30 EUR / zi / persoana;
cazare cursanti si lectori: costul cu cazarea, pentru cursanti plus lectori – intre 2/3 nopti si 7 nopti, in medie 60 EUR / noapte => (de la 120/180 EUR pana la 420 EUR) / camera / 1 persoana (camera sigle) sau 2 persoane (camera dubla);
costuri cu inchirierea salii de curs si echipamentelor,
costuri cu retragerea personalului din productie la ore de varf sau continuu pe parcursul zilelor de instruire: cost/zi/om, corelat cu functia indeplinita si specificul activitatii organizatiei.

Aceste costuri suplimentare nu intervin in cazul unui curs online!

POTI SA TESTEZI INAINTE SA PLATESTI:

odata cu acordul de inscriere semnat, poti sa soliciti in email sa primesti acces de test in platforma si sa achiti dupa ce vezi cum functioneaza.

Pasi inscriere

PASI INSCRIERE Curs Online Cerinte ISO 9001:2015

INSCRIE-TE ACUM, PE LOC, LA CURS:

1. Dupa ce obtii oferta pe e-mail, descarca si completeaza formularul de inscriere.

2. Trimite formularul de inscriere catre adresa e-mail mentionata in formular.

3. Achita cursul in contul mentionat in formularul de inscriere si trimite dovada platii pe e-mail.

4. Dupa primirea documentelor si confirmarea incasarii, vei primi datele de acces / inregistrare la cursul online.

Continut Curs Cerinte ISO 9001:2015 SISTEME DE MANAGEMENT AL CALITATII

CERINTELE STANDARDULUI ISO 9001:2015

MODUL I – NOTIUNI INTRODUCTIVE

 • Lectia 1.1 DESPRE ISO (15 min)
 • Lectia 1.2 PRINCIPIILE MANAGEMENTULUI CALITATII (60 min)
 • Lectia 1.3 ABORDAREA PE BAZA DE PROCES. CICLUL PDCA (45 min)
 • Lectia 1.4 GANDIREA BAZATA PE RISC IN ISO 9001:2015 (30 min)
 • TEST MODUL I – NOTIUNI INTRODUCTIVE (10 intrebari)

MODUL II – CERINTELE STANDARDULUI ISO 9001:2015

 • Lectia 2.1 DESPRE ISO 9001:2015 (20 min)
 • Lectia 2.2 STRUCTURA STANDARDULUI ISO 9001:2015
 • Lectia 2.3 ISO 9001:2015_Clauzele 0 – 3 (Domeniul de aplicare; Referinte Normative ; Termeni si definitii) (10 min)
 • Lectia 2.4 ISO 9001:2015_Clauza 4 CONTEXTUL ORGANIZATIEI (Intelegerea organizatiei si a contextului in care activeaza; Intelegerea necesitatilor si asteptarilor partilor interesate: angajati, clienti, furnizori, asociati, investitori, autoritati etc.; Determinarea domeniului de aplicare; Procesele SMC) (180 min)
 • Lectia 2.5 ISO 9001:2015_Clauza 5 LEADERSHIP (Leadership si angajament; Politica in domeniul calitatii; Roluri, responsabilitati si autoritati) (60 min)
 • Lectia 2.6 ISO 9001:2015_Clauza 6 PLANIFICARE (Tratarea riscurilor si oportunitatior; Obiectivele calitatii si planificarea realizarii lor; Planificarea schimbarilor) (90 min)
 • Lectia 2.7 ISO 9001:2015_Clauza 7 SUPORT (Resurse; Competenta; Constientizare; Comunicare; Informatii documentate) (60 min)
 • Lectia 2.8 ISO 9001:2015_Clauza 8 OPERARE (Planificarea productiei / prestarii serviciului; Cerinte pentru produse/servicii; Proiectare si Dezvoltare, Controlul produsului / serviciului furnizat; Productie si furnizare servicii; Elibererea si controlul produsului/serviciului si a elementelor de iesire neconforme) (180 min)
 • Lectia 2.9 ISO 9001:2015_Clauza 9 EVALUAREA PERFORMANTEI (Monitorizare, masurare, analizare si evaluare; Auditul intern; Analiza efectuata de management) (60 min)
 • Lectia 2.10 ISO 9001:2015_Clauza 10 IMBUNATATIRE (Neconformitati si actiuni corective; Imbunatatirea continua) (30 min)
 • TEST MODUL II – CERINTELE STANDARDULUI ISO 9001:2015 (30 intrebari)