Sistemele de Management ISO: Ce beneficii aduce certificarea ISO companiei mele?

Procesul de implementare si certificare a unor sisteme de management, cum sunt standardele ISO, aduce numeroase beneficii companiilor mici si mijlocii. Afacerea ta devine mult mai eficienta si productiva, oferind un avantaj net in competitia cu concurenta.

Implementarea si certificarea ISO contribuie, de asemenea, la marketingul companiei, prin increderea pe care o ofera clientilor ca activitatea afacerii tale se desfasoara la standarde internationale inalte.

Iata o parte dintre cele mai importante beneficii pe care ISO le poate aduce afacerii tale, in ceea ce priveste organizarea interna:

  • Toate procesele sunt evaluate, standardizate si explicate personalului.
  • Formarea de noi angajati este mult mai usoara.
  • Problemele sunt detectate mai repede si solutiile imbunatatite
  • Satisfactia clientilor creste.
  • Nevoile clientilor sunt intelese mai bine.
  • Perceptia companiei dvs. se imbunateste.
  • Furnizorii devin mai degraba parteneri.
  • Comunicarea generala este imbunatatita.
  • Angajatii ajung sa cunoasca mai bine compania dvs.
  • Implicarea angajatilor sporeste.

Pe plan intern, ISO va ajuta sa definiti obiective clare si sa le monitorizati. De asemenea, se imbunatateste comunicarea prin definirea clara a proceselor dvs. si se reduce numarul produselor/serviciilor neconforme. ISO ajuta la reducerea stocurilor printr-o mai buna comunicare cu furnizorii si monitorizare a procesului de aprovizionare. De asemenea, va ajuta sa abordati cauzele problemelor existente sau potentiale prin actiuni corective si preventive. In general, ISO imbunatateste definirea sarcinilor, ii motiveaza pe angajatii dvs. sa imbunatateasca sistemul si ii mobilizeaza in jurul obiectivelor.

Citeste aici mai multe detalii despre ce avantaje ai daca obtii ISO si ce beneficii iti aduce CISEO:  

Ce avantaje ai daca obtii ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001 etc.?

Ce beneficii iti aduce CISEO – One Stop Shop ?

Cine suntem noi si ce facem pentru afacerea ta?

Agentia CISEO® este unica Agentie din domeniul certificarii si implementarii standardelor in organizatiile din Romania.

Agentia de certificare si implementare standarde internationale, europene si nationale este organizatia competenta sa furnizeze servicii specializate de informare, educare si intermediere pentru companiile sau profesionistii care doresc sau au nevoie sa demonstreze, in fata autoritatilor statului, partenerilor de afaceri nationali si internationali sau clientilor sai, faptul ca presteaza o activitate comerciala sau profesionala in conformitate cu standardele de bune practici din domeniul lor.

Agentia CISEO® este integratorul de servicii si solutii perfect adaptate in domeniul Certificarii & Implementarii Standardelor Europene in Organizatiile din Romania. Mai concret, Agentia CISEO® este puntea de legatura dintre afacerea ta si Organisme de Certificare sisteme de management, standarde de produs si de personal, consultanti ISO si furnizorii de formare profesionala.