Clienti – Companii de tip IMM

Dintre toate tipurile de organizatii ce se pot certifica ISO, IMM-urile – Intreprinderile Mijlocii si Mici & Microintreprinderile – au un rol de baza in economia europeana si modiala, fiind motorul crearii locurilor de munca, inovarii si fructificarii abilitatilor antreprenoriale. La nivelul Uniunii Europene sunt aproximativ 23 milioane de IMM-uri ce asigura aproximativ 75 milioane de locuri de munca si reprezinta 99% din totalul intreprinderilor.

Pentru a se bucura de recunoasterea calitatii pe care o ofera clientilor sai, IMM-urile din Romania apeleaza la implementare, certificare si instruire in domeniul ISO.

Servicii CISEO – One Stop Shop pentru compania ta:

Reprezentati un IMM ?

Conform articolului 2 al anexei din Recomandarea 2003/361/CE1, “categoria Intreprinderilor Micro, Mici si Mijlocii (IMM) este formata din intreprinderi care angajeaza mai putin de 250 de persoane si care au o cifra de afaceri anuala neta de pana la 50 de milioane de euro si/ sau detin active totale de pana la 43 de milioane de euro „.

In functie de numarul de angajati, IMM-urile se clasifica astfel:

  • Micro-intreprinderile : 0 – 9 angajati
  • Intreprinderile mici : 10 – 49 angajati
  • Intreprinderile mijlocii: 49 – 250 de angajati.

Daca reprezentati un IMM pentru care calitatea serviciilor prestate sau a produselor livrate este la loc de cinste,  atunci este bine de stiut:

CISEO, partenerul IMM-urilor din Romania

Antreprenorii reprezinta categoria oamenilor intreprinzatori, care pun pe picioare o afacere, bazandu-se pe propriile lor abilitati, si creeaza locuri de munca pentru alti oameni.

Afacerea construita de un antreprenor creste de la zi la zi si trece prin diverse etape, unele dintre ele ajungand rapid sa bifeze toate fazele: Microintreprindere – Intreprindere Mica – Intreprindere Mijlocie. In unele cazuri, piata de desfacere este cea locala, regionala sau nationala, in alte cazuri  afacerile construite de la zero au trecut deja granitele si au devenit  companii internationale.

Insa indiferent de dimensiune, domeniu de activitate, piata, etc, in contextul economic actual, IMM-urile romanesti sunt din ce in ce mai axate pe calitatea pe care o ofera clientilor lor, considerand ca valoarea adaugata  ce o pot oferi reprezinta singura cale certa si durabila catre succes si o existenta indelungata.

Si pentru ca insasi compania CISEO are aceasta filosofie de “viata” a afacerii, cautam sa oferim serviciile noastre in domeniul ISO si sa punem  valorile noastre preponderent in slujba antreprenorilor care au crescut si conduc IMM-uri Micro, Mici sau Medii infiintate in Romania .

Motivele pentru care antreprenorii decid ca IMM-urile lor sa obtina certificare ISO arata astfel:

TOP Motive de CERTIFICARE ISO a IMM-urilor

Participare la licitatii publice
Obtinerea autorizatiei ANRE
Relatii contractuale cu CNAS
Indeplinirea cerintelor legale
Incheierea de contracte cu clienti / furnizori importanti
Imagine mai buna in piata
Activitate de import / export
Acces pe piata UE
Organizare interna

Afla mai multe detalii despre beneficiile ISO pentru compania ta: