CISEO – Pastila Info News Nr. 73

Stiai ca…

… Sectorul IMM-urilor, locul in care intreprinderile, inovatia si productivitatea sunt cele mai bune, cu ajutorul unui standard international precum ISO 44003, are o sansa mai mare de a construi o redresare mai puternica, facand astfel economia sa se miste din nou si ajutandu-ne pe toti sa ne realizam visurile?

Standardul ISO 44003:2021 MANAGEMENTUL RELATIILOR DE AFACERI COLABORATIVE Orientari pentru microintreprinderi si intreprinderile mici si mijlocii privind punerea in aplicare a principiilor fundamentale a fost emis in aprilie 2021 si contine orientari pentru ca microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) sa utilizeze cele douasprezece principii ale relatiilor de afaceri de colaborare prevazute in ISO/TR 44000 “Sisteme de management al relatiilor de afaceri colaborative. Cerinte si cadru de lucru” pentru a-si imbunatati capacitatea de colaborare.

Standardul ISO 44003:2021 se aplica IMM-urilor indiferent de ceea ce fac, unde se afla, mediul lor de operare, cultura, capitalul social si obiectivele lor.

Importanta IMM-urilor pentru cresterea economica si ocuparea fortei de munca este esentiala.

Cu ajutorul unui standard international precum ISO 44003, sectorul IMM-urilor, locul in care intreprinderile, inovatia si productivitatea sunt cele mai bune, are o sansa mai mare de a construi o redresare mai puternica, facand astfel economia sa se miste din nou si ajutandu-ne pe toti sa ne realizam visurile.

Standardul ISO 44003, publicat in aprilie 2021, impreuna cu restul seriei 44000, pot juca un rol semnificativ in a ajuta IMM-urile sa se adapteze la „noua normalitate”.

Desi tehnologia a ajutat, COVID-19 a facut lumina sporita asupra rezilientei organizationale, astfel incat increderea in furnizorii externi va fi un factor cheie in viitor.

Relatiile durabile vor fi importante, iar adoptarea unei abordari structurate contribuie la consolidarea increderii.

Standardele emise de organizatia ISO ofera cadrul necesar pentru aceste relatii.

by CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii

www.ciseo.ro

It was useful for you? Share it if you LIKE it!

CITESTE TOATE PASTILELE CISEO

Pastila CISEO nr. 7 – Primul standard ISO a fost publicat in anul 1951

CISEO Info News Nr. 7 Stiai ca… …primul standard ISO…