CISEO Info News Nr. 38

Stiai ca…

…Ghidul ISO pentru integrarea standardelor de sistem de management – indiferent daca sunt emise de ISO sau nu – tocmai a fost actualizat?

Publicat pentru prima data in anul 2008, “Ghidul pentru utilizarea integrata a standardelor de sistem de management” (IUMSS) reuneste expertiza internationala, diverse studii de caz pentru implementarea standardelor in industrii diferite si indrumari privind cele mai bune practici pentru integrarea standardelor de sistem de management.

Cea de-a doua editie a manualului a fost publicata in noiembrie 2018 pentru a ajuta organizatiile, din orice sector sau industrie si marime, sa integreze cerintele sistemelor de management multiple (MSS) in sistemele lor de management.

Noua versiune a Ghidului reflecta numarul mare de modificari ce au fost facute asupra standardelor ISO si non-ISO, ce se pot integra, in total aprox. 60 de standarde: ISO 9001 (Managementul Calitatii), ISO 14001 (Management de Mediu), ISO 45001 (Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale), ISO 22000 (Siguranta Alimentara), ISO 50001 (Managementul Energiei), ISO 21001 (Educatie), ISO 27001 (Securitatea Informatiei) etc.

by CISEO – ISO One Stop Shop

www.ciseo.ro

It was useful for you? Share it if you LIKE it!

CITESTE TOATE PASTILELE ISO

Pastila ISO nr. 7 - Primul standard ISO a fost publicat in anul 1951

CISEO Info News Nr. 7 Stiai ca… …primul standard ISO…