

CISEO Info News Nr. 28
Stiai ca…
…un nou standard ISO va ajuta jucatorii din industria alimentara si a bauturilor sa vorbeasca aceeasi limba cand vine vorba despre cat de “natural” este un ingredient?
Pana acum nu exista o definitie unanim acceptata la nivel international a ceea ce inseamna un ingredient alimentar “natural”. In ciuda interesului enorm al consumatorului pentru toate alimentele si bauturile “naturale”, ceea ce insemna pana de curand “natural” a constituit o dezbatere indelungata.
Cu exceptia catorva incercari ale Comisiei Codex Alimentarius in anii 1990, nu au existat cerinte internationale agreate in ceea ce priveste igredientele alimentare naturale si procesele productiei alimentare, dar asta pana la publicarea noului standard international ISO/TS 19657:2017 Definitii si criterii tehnice pentru a considera igredientele alimentare ca fiind naturale.
by CISEO – ISO One Stop Shop
www.ciseo.ro
It was useful for you? Share it if you LIKE it!
CITESTE TOATE PASTILELE ISO




























Pastila ISO nr. 7 - Primul standard ISO a fost publicat in anul 1951

Pastila ISO nr. 6 - Din 1984 si pana astazi, peste 1 milion de auditori au urmat un curs acreditat IRCA (International Register of Certified Auditors)

Pastila ISO nr.5 - Peste 700 de standarde ISO furnizeaza, la nivel mondial, instrumente care ajuta la gestionarea resurselor de apa existente

Pastila ISO nr.4 - Standardul SA8000® defineste cerintele pentru imbunatatirea drepturilor angajatilor si conditiile de la locul de munca


