CISEO Info News Nr. 44

Stiai ca…

…Noul standard ISO 27501:2019 plaseaza  oamenii in centrul afacerilor?

De la aparitia internetului la ceea ce este cunoscut acum sub numele de cea de-a patra revolutie industriala, cele mai recente tehnologii de varf – printre care Robotica, Inteligenta Artificiala (IA), Internetul Obiectelor (IoT) – schimba fundamental modul in care traim, lucram si ne corelam reciproc. Toate acestea ofera mari oportunitati, dar reprezinta, de asemenea, provocari in ceea ce priveste modul de valorificare a tehnologiei pentru a crea un viitor centrat pe om.

ISO 27501:2019 “Organizatia centrata pe oameni – Ghid pentru manageri”, poate ajuta organizatiile sa faca fata acestor provocari. In aceasta lume noua si curajoasa, organizatiile vor avea nu numai un impact asupra clientilor lor, ci si asupra altor parti interesate, inclusiv asupra angajatilor, familiilor acestora si comunitatii in general.

Standardul se bazeaza pe ISO 27500, care explica valorile si convingerile ce fac o organizatie sa fie centrata pe om. Cerintele si recomandarile standardului sunt destinate sa fie aplicabile organizatiilor mari sau mici, din sectorul privat sau public.

 

by CISEO – One Stop Shop

www.ciseo.ro

It was useful for you? Share it if you LIKE it!

 

CITESTE TOATE PASTILELE CISEO

Pastila CISEO nr. 7 - Primul standard ISO a fost publicat in anul 1951

CISEO Info News Nr. 7 Stiai ca… …primul standard ISO a…