
CISEO Info News Nr. 34
Stiai ca…
… Revizuirea standardului ISO 22000: 2018 “Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare – Cerinte pentru orice organizatie din lantul alimentar” a fost realizata de specialisti din peste 30 de tari, cu experienta in stabilirea, implementarea si auditarea sistemelor de management al sigurantei alimentare?
Initiativa Globala pentru Siguranta Alimentului a identificat patru domenii diferite, care pot face obiectul certificarii in sectorul agroalimentar:
- siguranta alimentului,
- calitatea alimentului,
- protectia alimentului si
- lipsa fraudelor alimentare.
In luna iunie 2018 a fost publicata noua editie a standardului ISO 22000.
Perioada de tranzitie la ISO 22000:2018 este de 3 ani de la data publicarii acestuia si se va finaliza la data de 30 iunie 2021.
by CISEO – ISO One Stop Shop
www.ciseo.ro
It was useful for you? Share it if you LIKE it!
CITESTE TOATE PASTILELE ISO

































Pastila ISO nr. 7 - Primul standard ISO a fost publicat in anul 1951

Pastila ISO nr. 6 - Din 1984 si pana astazi, peste 1 milion de auditori au urmat un curs acreditat IRCA (International Register of Certified Auditors)

Pastila ISO nr.5 - Peste 700 de standarde ISO furnizeaza, la nivel mondial, instrumente care ajuta la gestionarea resurselor de apa existente

Pastila ISO nr.4 - Standardul SA8000® defineste cerintele pentru imbunatatirea drepturilor angajatilor si conditiile de la locul de munca


