Print Friendly, PDF & Email

CISEO Info News Nr. 34

Stiai ca…

… Revizuirea standardului ISO 22000: 2018 “Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare – Cerinte pentru orice organizatie din lantul alimentar” a fost realizata de specialisti din peste 30 de tari, cu experienta in stabilirea, implementarea si auditarea sistemelor de management al sigurantei alimentare?

Initiativa Globala pentru Siguranta Alimentului a identificat patru domenii diferite, care pot face obiectul certificarii in sectorul agroalimentar:

  • siguranta alimentului,
  • calitatea alimentului,
  • protectia alimentului si
  • lipsa fraudelor alimentare.

In luna iunie 2018 a fost publicata noua editie a standardului ISO 22000.

Perioada de tranzitie la ISO 22000:2018 este de 3 ani de la data publicarii acestuia  si se va finaliza la data de 30 iunie 2021.

by CISEO – ISO One Stop Shop

www.ciseo.ro

It was useful for you? Share it if you LIKE it!

CITESTE TOATE PASTILELE ISO

Pastila ISO nr. 7 - Primul standard ISO a fost publicat in anul 1951

CISEO Info News Nr. 7 Stiai ca… …primul standard ISO…